Ha nem számlára kérem a családit, akkor is vonhatják?
Köszönöm a válaszokat
Sajnos egyesek úgy ítélkeznek,hogy semmit sem tudnak az akkori helyzetemről és olyan stilusban,mintha feléjük lenne adósságom.
Nem magyarázkodom senkinek.
Mégegyszer köszönöm azoknak,akik a kérdésemre válaszoltak.
Háborodj csak fel. Semmi nem mentség a csalásra meg a tartozás előli elbújásra. A te proli fajtád még a lottó ötösből se fizetné vissza az adósságát, és nektek a kis 12. hetes határidőt lekésett abortuszmaradványaitokra hivatkozva mindent szabad.
Ne magyarázkodj. Csak annak örülök, hogy már nincs kilakoltatási moratórium. Az a hülye, aki rendesen fizető adós, mert az ilyennek se lesz semmi baja. Feketén dolgoztok és mindent postán kértek, de behajtó elől nem tudsz majd elbújni hál Istennek.
Majd ha elviszik lelencbe aa kölykeidet, mert nem tudod hova vinni őket, majd meggondolod, megérte- e csalni, hazudni, vagy jobb lett volna fizetni.
A kölyködnek X- box bezzeg tuti van.
Nem nyúltam le semmit és én abból a pénzböl annyit láttam,mint ti...
Könnyü úgy dumálni,hogy azt se tudjátok mi a történet.
Itélkezni könnyű, azt a legkönnyebb.
Foglalkozzatok a drága állambácsival,na ő tényleg lenyúlja a pénzt
21
FÜGGETLENÜL a 10 ÉVVEL (!!) ezelőtti helyzetedtől, egy tíz éves, végrehajtás alatt lévő adósság elől bújkálsz. Napi 1 ft-tal is ki tudtad volna azóta fizetni.
Emberek
Már ne is haragudjatok.. de ha mindenki arra várna , h anyagi gondok nelkul vállaljunk gyereket,már kb ki is halhatott volna Magyarország.
Mindenkinek vannak gondjai, vagyis többségnek. Nem illik ítélkezni!
Mindenkinek más típusu baja van, azt ne mondjatok nekem ,hogy Ti mind-mind tökeletes anyagi helyzetben vagytok... nem hinném... jó,lehet h nincs hiteletek , amit nemtudtok fizetni..de nem csak hitel mellett lehet vkinek anyagi gondja (gyerekkel vagy anélkül tök 8, itthon ez ekkora meglepetés nektek)... kérlek..
28
Van különbség az esetleges anyagi gond, és a tíz éve nem kifizetett, végrehajtás alatt lévő, providentes hitel között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!