Ha nem számlára kérem a családit, akkor is vonhatják?
Bírom, ő meglopja a bankot, de ha a bank teszi ezt visítva követeli a segélykéjét:-D
Fizesd vissza probléma megoldva. Előbb utóbb úgyis behajtják, és max mehetsz az utcára a gyerekeiddel.
Egy kérdést tettem fel
Nem kioktatást kértem
Senki nem tudja az egész történetet szóval nem itélkezni kéne,hanem a kérdésre válaszolni.
Nehogy hallgass az 1-re,nekik mindegy honnan jön. Levonják!
Postára kérve nem vonják le. Nem veszik el.
8, takarítottál a bankban???
Kérdező, bankszámlán mindegy, milyen pénz van, származástól függetlenül inkasszó alá vonható, a végrehajtási tv által meghatározott mentes összeget kivéve; azt a fiókban kifizetik.
en is hasonlo helyzetben vagyok csak en gyerektartassal.
pont ma vontak le 47 ezret az 57 bol.
volt ferjem a valasunk utan elusztatta a lakasunkat.sem rezsit,sem torlesztot nem fizetett miutan en elkoltoztem a gyerekekkel.
de a lakashoz ragaszkodott.
igy lett egy halom tartozasunk ami miatt en szivok allandoan.
tole megelegednek a fizuja 10%val,mivel 40 et nekem utal.
de azt a 40 et allandoan lenyuljak tolem.
kifizetni nem tudom,10 en millios osszeg.
ha hivatalosan dolgozom akkor a fizum felet vonjak.
egyedulallo anya vagyok 3 gyerekkel de ez baromira nem erdekel senkit.
csaladit tudod postan kerni,ugy nem nyulhat hozza senki.en a gy.tartast sajnos nem tudom postai uton kerni,igy nekem marad az allando bank valtas.
es amugy a bankoknak mar nem kell figyelniuk,hogy milyen jogcimen erkezik utalas a szamladra.regen igen,de mar par eve nincs ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!