Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Kiutalták már a jan. Elejére...

Kiutalták már a jan. Elejére esedékes családi pótlékot?

Figyelt kérdés

Igen, tudom, elvileg Karácsony előtt utaltak, de nem tudom, végül megjött-e Nektek.

Nekem szeptember óta nem jön, intézése folyamatban, így nem tudom, még számíthatok-e rá valamikor vagy már csak februárban fogom megkapni az elmaradt 4 hónapot (illetve akkor már 5)

2017. dec. 29. 13:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
múlt héten megjött
2017. dec. 29. 14:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ki. 22-en.
2017. dec. 29. 14:00
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát, köszönöm szépen nektek, akkor számomra ez kivételesen nem jó hír :-(

Ment a zöld :-)

2017. dec. 29. 14:03
 4/8 anonim ***** válasza:
èn nem kaptam. Borsodban
2017. dec. 29. 14:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor talán még van reményem... :-)
2017. dec. 29. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Szeptember óta nem tudják elintézni, hogy kapd? Azért ez durva.

Amúgy szerintem inkább kérd, hogy a postás hozza, ha ennyire macerás az utalás.

Amúgy én postán kapom, előbb megkaptam, mint akinek utalással megy, de aki utalással kapja az ismeretségi körömben, ők is már az ünnepek előtt megkapták.

2017. dec. 29. 18:04
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem szeptember eleje óta intézik, csak azóta nem kapom. Egy kérdezőnél részletesen leírtam az esetet, csak itt nem akartam "ragozni", de akkor bemásolom:

"Gyermekem érettségi után továbbtanul, családi pótlék miatt aug. végén bementem iskolalátogatásit kérni a suliba, bár előtte a KORMÁNYHIVATALBAN azt mondták, hogy felesleges, mert az iskolának hivatalból úgyis meg kell küldeni a tanulókat. Szeptember első napjaiban kórházba kerültem (amúgy a szept-i családi pótlékot aug végén utalták), majd lábadoztam, egyszer csak "feltűnt", hogy sosem elég a pénzem :D (amúgy is keveset kaptam a táppénz miatt. Akkor esett le a tantusz, hogy okt, nov-ben nem kaptam családit (most már dec-ben sem), január elejére közel 4 havival fognak lógni, azaz kb. 50 ezer ft-al. "

Még annyi kiegészítés hozzá, hogy dec első napjaiban vittem be leadni az iskolalátogatásit. Ezért mertem reménykedni, hogy talán a mostanival megkapom, de semmi...

2017. dec. 29. 18:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Képzeljétek, jan. 5-én megjött egyben a 4 havi - úgy örülök neki, hogy csak na !! :-)

Köszönöm a válaszokat - ment a zöld mindenkinek :-)

2018. jan. 8. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!