Hogyan tudom visszaigényelni a családi pótlékot?
Sziasztok! Férjem németországban dolgozott, ott is igényeltük meg fiam után a kindergeldet/családi pótlékot. Természetesen itthon lemondtuk.
Most, hogy vissza költöztünk Magyarországra, szeretném Vissz a igényelni a magyar csp-ot, kintről már nem kapjuk. Mi ennek a menete? Milyen papírok kellenek hozzá?
Ez nem így működik hogy hazajöttél, és mostmár te visszaigényled a magyar ellátást arra az időre míg kint voltál.
Nem igényelheted vissza, hanem innestől újra kérheted.
Szép is lenne...!
Kedves utolsó. Itt senki nem azt kérdőjelezte meg hogy megigényelheti e újra bármikor vagy nem. Mert ha itt él akkor kérheti újra, persze.
A kérdező visszaigénylésről ír. Nem egy a kettő.
Igen arra írtam és a "megigényel" szót használtam nem a "visszaigényelt" te ostoba de köszönöm a lepontozást azt meg minek írjam le még egyszer amit a második már leírt...
Szerintem a kérdező sem visszamenőleg szerette volna igényelni csak nem tud fogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!