Ki az, aki szerint létezik Magyarországon megélhetési gyerekszülés? Megoldási javaslatok?
"Nekem az egzisztenciámra futja itthon, gyerekre már nem. Az előbbit választottam, és ahogy nézem a színvonalatokat, jól választottam."
Nos, nekem nemcsak az egzisztenciámra futja a saját jövedelmemből, hanem gyerekekre is. Ketten már egyetemre járnak közülük, nálunk a családban ez jelenti a színvonalat.:-)
Van. Kisebbség körében
- munkájuk nincs
- lakhatás nincs
- pénz nincs védekezésre
- így szexelnek és szülnek
Megoldás: támogatott fog.gátlás, de amíg a CSOKkal van tele a sajtó, hogy az milyen király addig esélytelen, hogy ez megvalósul. És munka.
8#
Az önkormányzatnál dolgozok. Hidd el, hogy tudom, hogy ki az, aki önkormányzati lakásban lakik.
Két és három gyerek között nincs különbség. Na de egy és 6-8 között?
Van olyan család, ahol a 32 éves már nagymama.
De olyan is volt, amikor a folyosó zengett az ordítástól, hogy az xy lánya 100 ezret kap a gyerekkel otthon, az övé mé csak 25 ezret. Mindenki rasszista volt, aki el akarta magyarázni, hogy a max GYED-hez a lányának dolgozni kellett volna.
OK, azt írtam, hogy jól öltözött. Írhattam volna, hogy Gucci, Chanel és LV táska, leopárd mintás a zokni is és fejenként van rajtuk két kiló arany.
Egyébként meg vagy Mercivel vagy taxival járnak.
Azért elég szembetűnő, hogy mekkora különbség van a kétféle életszínvonalban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!