Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Most akkor mikor is lesz...

Most akkor mikor is lesz családi pótlék?

Figyelt kérdés
Igen tudom a kérdés unalmas. Eddig nem tettem fel soha ilyen kérdést viszont most kicsit ossze zavarodtam. Eddig úgy tudtam h ma utalnak és számláról holnap le lehet venni viszont ma már olyat is olvastam hogy majd csak hétfőn lesz a számlán.
2017. aug. 24. 10:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem még nem érint a CSP, mert decemberben szülök, de a híreket hallgattam én is és az esetek jelentős részében duplának mondták és nem "duplának". Egyébként ha az ember veszi a fáradságot, el tudja olvasni a megfelelő fórumon, hogy miről is van szó, csak mi hajlamosak vagyunk azt szajkózni, mait a média mond. Aik a környezetemben érintettek, beleértve a postást is, azt mondták, hogy jövőhéten érkezik meg mindenkihez, teljesen mindegy, hogy hogyan kéri.

Ez már nem tartozik a kérdéshez, de néhányan feszegették az összeget. Örüljünk, hogy ennyit is kapunk. Nézzetek körül a szomszédos országokban, jelentős részükben ilyen ellátás nem létezik és GYES sem.

2017. aug. 26. 12:49
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Kocsit off, de osztom néhàny hozzàszòlò vèleményét: nem a csalàdi pótlékból kell eltartani a gyereket. Ez nem a gyerek költségeinek fedezete, hanem ahhoz való hozzàjàrulàs. Mondom 4 gyerek mellett, hiszen én vàllaltam őket,nekem is kell eltartanom. A munkabéremből. Egyébként tényleg egy tàska àra, így ennyivel kevesebbmegy el a fizetésből.
2017. aug. 27. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!