Most akkor mikor is lesz családi pótlék?
A szomszéd kézbesítő, valami olyasmit mondott,hogy péntek viszik ki.
Mondjuk én még mindig ott tartok,hogy hétfőn lesz a számlámon a csp és kedden hozza a postás a gyest.
Olyan furcsa,hogy valaki olyat ír, hogy nem mindegy mikor jön az a 8000 vagy x összeg.Szerintem sokunknak nem mindegy.
(Sajnos.)
12-es vagyok
Javítok mert postás ismerős nehéz nap után megkavarodott és úgy szépen össze vissza is elbeszéltünk egymás mellett.
A számlán elvileg hétfőn lesz rajta,ezt csak megtippeltük,hiszen elvileg ma van az utalás. Viszont ami 1000%-ék,hogy ő felénk kedden fogja kivinni
#16 velünk választókkal
Amúgy ahhoz nagyon naívnak kell lenni, hogy valaki azt higgye, hogy csupán felebaráti szeretből kapjátok/kapjuk a "dupla" családikat :D Semmi sincs ingyen. Ahogy a telefonban mondják: "Emlékezzenek erre, amikor a választások lesznek" 14-es voltam :D :D
19#
Csak az a baj, hogy nem dupla családi jön. Csupán a szeptemberi jön előbb.
Minden évben ebből van probléma, hogy a sok okos szajkózza, hogy "dupla csp". Aztán mikor szeptemberben (és januárban) nem jön, de a hó végén utaltat már elköltötték egy nap alatt, akkor jön a sírás, hogy október 2-ig miből fognak megélni.
Nem dupla. Előrehozott.
Ennyi év után ideje megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!