Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Most akkor mikor is lesz...

Most akkor mikor is lesz családi pótlék?

Figyelt kérdés
Igen tudom a kérdés unalmas. Eddig nem tettem fel soha ilyen kérdést viszont most kicsit ossze zavarodtam. Eddig úgy tudtam h ma utalnak és számláról holnap le lehet venni viszont ma már olyat is olvastam hogy majd csak hétfőn lesz a számlán.
2017. aug. 24. 10:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
54%
9-es te okos tojás!!!Ezzel volt tele a tv.hogy iskola kezdés miatt adják hamarabb.Minden évbe így van.Egyébként nem tök mindegy.Nevetséges ez az összeg!!!😤😤😠😠
2017. aug. 24. 15:08
 12/22 anonim ***** válasza:
23%

A szomszéd kézbesítő, valami olyasmit mondott,hogy péntek viszik ki.

Mondjuk én még mindig ott tartok,hogy hétfőn lesz a számlámon a csp és kedden hozza a postás a gyest.

2017. aug. 24. 15:20
 13/22 anonim ***** válasza:
51%

Olyan furcsa,hogy valaki olyat ír, hogy nem mindegy mikor jön az a 8000 vagy x összeg.Szerintem sokunknak nem mindegy.

(Sajnos.)

2017. aug. 24. 16:23
 14/22 anonim ***** válasza:
35%
Az, hogy ebben a hónapban "kétszer kapunk", az a "szerett" kormányunk ajándéka :D Jönnek a választások :D :D Persze arról elfelejtenek konzultálni, hogy szeptemberben majd nem jár :D Na, de mindegy is, ha a cigá... akarom mondani a kissebbségi emberkék beveszik :D :D :D
2017. aug. 24. 16:34
 15/22 anonim ***** válasza:
35%
*"szeretett" kormányunk :D Bocsi, elírtam :D :D
2017. aug. 24. 16:36
 16/22 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó: kivel felejtenek el konzultálni?
2017. aug. 25. 09:51
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok

Javítok mert postás ismerős nehéz nap után megkavarodott és úgy szépen össze vissza is elbeszéltünk egymás mellett.

A számlán elvileg hétfőn lesz rajta,ezt csak megtippeltük,hiszen elvileg ma van az utalás. Viszont ami 1000%-ék,hogy ő felénk kedden fogja kivinni

2017. aug. 25. 11:11
 18/22 jafnrétti ***** válasza:
100%
14 ennek nem sok köze van a választásokhoz, évek óta így utalnak, augusztusban és decemberben kétszer jön, mert hónap végén kiküldik a következő hónapra esedékes összeget is. Mondjuk nem szívjóságból, de attól még ez már egy régóta bevett gyakorlat.
2017. aug. 25. 13:50
 19/22 anonim ***** válasza:
47%

#16 velünk választókkal

Amúgy ahhoz nagyon naívnak kell lenni, hogy valaki azt higgye, hogy csupán felebaráti szeretből kapjátok/kapjuk a "dupla" családikat :D Semmi sincs ingyen. Ahogy a telefonban mondják: "Emlékezzenek erre, amikor a választások lesznek" 14-es voltam :D :D

2017. aug. 25. 14:55
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

19#

Csak az a baj, hogy nem dupla családi jön. Csupán a szeptemberi jön előbb.

Minden évben ebből van probléma, hogy a sok okos szajkózza, hogy "dupla csp". Aztán mikor szeptemberben (és januárban) nem jön, de a hó végén utaltat már elköltötték egy nap alatt, akkor jön a sírás, hogy október 2-ig miből fognak megélni.

Nem dupla. Előrehozott.

Ennyi év után ideje megtanulni.

2017. aug. 25. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!