Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Mi a helyzet a még idén...

Mi a helyzet a még idén emelhetik a családi pótlékot című történettel?

Figyelt kérdés
2017. júl. 25. 21:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%

Nem ér kevesebbet a 120 ezret kereső gyereke sem. Ugyanannyi adókedvezményt kap. Havi 5 milliós bér után sem jár több. Valamit félreértesz.

Vagy úgy gondolod, hogy csak mert valaki többre vitte akkor már ne járjon neki?

2017. júl. 26. 13:10
 12/23 anonim ***** válasza:
81%

4 vagyok.

látom h támadjátok akik az adókedvezményt látják úgy hogy növelni kéne. igen lehet h valahol fix bér van, de soha nem lesz igazság, mert ki ezt látja jónak, ki azt... ha meg azt mondom,hogy kössék munkaévhez akkor meg az lenne a probléma, vagy legyen munkahelye és az kapjon akkor meg az.... mindig lesz olyan ember, akinek nem tetszik valami!

kedves kérdező! sajnálom hogy egyedül neveled a 3 gyermeket biztos nehéz! úgy anyagilag, mint lelkileg!sok munkalehetőség van, esetleg részidőt is lehet vállalni!(persze attól függ hol élsz)

2017. júl. 26. 13:37
 13/23 A kérdező kommentje:

10

Nem teljesen mindegy??

2017. júl. 26. 14:16
 14/23 anonim ***** válasza:
84%
Én meg azt kérem ki magamnak, hogy a szülőfalum lassan a földdel egyenlő, azért mert a normális magyar embereket elüldözik a cigányok, akik gyártják a kölyköket és lopnak, rabolnak, szétszedik az ott maradt üres házakat... De én ezt nem kérhetem ki magamnak, mert én magyar ember vagyok, aki ha szót mer emelni akkor egyből rasszista. Nekem igenis végig kell néznem az ország pusztulását.. Igenis nem a semmiért kellene adni a pénzt, mert ezzel csak ezek alá adják a lovat. Annak járjon támogatás, aki nem csak a gyerekeket potyogtatja. Lehet, hogy nektek sem kellett volna 3 gyereket vállalni, ha nincs rá keret. Üdvözlet (2. voltam)
2017. júl. 26. 15:20
 15/23 A kérdező kommentje:

Elnétést én normális Magyar ember vagyok!!

De akkor ugy kell írni és azzal én is egyet értek hogy ez a cigókra vonatkozik!!

2017. júl. 26. 17:04
 16/23 anonim ***** válasza:
80%
De most mit vársz az államtól? Higy eltartson titeket az állam, mert egyedül neveled a gyerekeket és így éhezés munkát találni? Mi meg rengeteget dolgozunk, hogy mindenünk meglegyen. Akkor most vernem kellene az asztalt, hogy három évente fel évig tartson el az állam, mert a munka miatt kevés idő jut a gyerekekre?
2017. júl. 26. 20:29
 17/23 A kérdező kommentje:

Azt várom hogy emeljék a Cs.p-t

Szarok rá ki mennyit dolgozik,nem a te pénzed kell utolsó!!

Az állam köszönhetné meg emeléssel ha már 2 fiúcskát és egy lányzót szültem!!

Ennyi

2017. júl. 26. 21:34
 18/23 anonim ***** válasza:
83%
Szerinted az államnak honnan van pénze? A dolgozó emberektől, akik termelnek, értéket teremtenek. Senki nem kényszerített, hogy három gyereket szülj.
2017. júl. 26. 21:37
 19/23 anonim ***** válasza:
84%
De minek szültél, ha nincs rájuk pénzed?
2017. júl. 26. 22:27
 20/23 anonim ***** válasza:
88%
Ba*ki,én is 3 gyereket szültem(szintén 2 fiút és egy lányt),de nem az államnak!Ezért nem is várok hálát,meg köszönetet!
2017. júl. 26. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!