Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Akik már most a következő...

Akik már most a következő havi családipótlékot várják, azokkal mi lesz januárban?

Figyelt kérdés
Mert sajnos nagyon sok ilyen kérdést látok akik már tűkön ülve várják a második utalást és sajnos nagyon kevés ember tudja a pénzt beosztani.
2016. dec. 19. 11:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
69%

Nekem is ez jutott eszembe.

Mi úgy vagyunk vele, hogy hiába jön előbb, el kell tenni következő hónapra. Nem most derült ki, hogy lesz karácsony, már hónapokkal ezelőtt készültünk rá. Ez valami bolondéria állam bácsitól, hogy azt hiszi, ha augusztusban meg december előbb küldik a következő havit, akkor az hatalmas segítség... Ja, csak utána azt a pénzt nem 30, hanem 42 napra kell beosztani!

2016. dec. 19. 11:38
 2/22 anonim ***** válasza:
67%
Az a szörnyű,hogy most a héten ugye küldik a másodikat, de sok helyen már a novemberiből sincs.. de amúgy az év végi zárás miatt küldik hamarabb..
2016. dec. 19. 11:52
 3/22 anonim ***** válasza:
21%

Mi lesz velük?

Őszintén? Nem érdekel. Mi meg a hitelt várjuk az autóra,mert nélküle igen rossz. Ez se érdelek senkit

2016. dec. 19. 11:53
 4/22 anonim ***** válasza:
55%

Én a fizetésből, plusz a jutalomból megvettem a tüzelőt egész télre. A karácsony a családiból lesz, és abból a cafeteriából, amit most duplán kapok, mivel a januárit is most adják.

Viszont januárban egyetlen fillért sem kell fűtésre költenem.

2016. dec. 19. 11:54
 5/22 anonim ***** válasza:
63%
Nem kötekedés képpen de úgy bírom hogy mindenki a másikkal van elfoglalva. Most ettől jobb hogy ez a kérdés ki lett írva ? Aki akarja elteszi januárra , aki nem az pedig elkölti. Mindneki tisztában van azzal hogy utána csak február elején jön. Mindenki felnőtt ember és eltudja dönteni hogy mit kezd a korai családival. Lehet most támadni vagy lepontozni de nem hiszem hogy az emberek bántása megoldás akik nem úgy gondolják ahogy te kedves kérdező
2016. dec. 19. 12:13
 6/22 anonim ***** válasza:
40%
Januar elejen mar a kuszobot ragjak.
2016. dec. 19. 12:20
 7/22 anonim ***** válasza:
60%

Első vagyok.

Vidéken élünk, ugyebár mindenki ismer mindenkit. Vannak, akik fb-on is ezen rugóznak már két hete, hogy tényleg, de tényleg, de tutira jönni fog? 20?21?

És sajnos pont lehet is tudni, hogy azért ilyen borzalmasan fontos kérdés, hogy melyik nap jön, mert akkor 20-ig a nyakára lépnek az utolsó fillérnek, aztán a csp-ból mennek bevásárolni karácsonyra.

És januárban ők lesznek a legjobban felháborodva, hogy miért nem jött a családi? Mi lesz most a gyerekekkel?

Borítékolható, hogy ezekkel a családokkal januárban az lesz, hogy éheznek, fáznak, a karácsonyi adományra kapott játékok mennek ki a bolhapiacra, és az órákat fogják számolgatni, hogy mikor jön legközelebb valami pénz.

2016. dec. 19. 12:22
 8/22 anonim ***** válasza:
43%
Én úgy képzelem, hogy már korán mindent beszereztek, túlköltekeztek az ünnepekre, és zavarja őket, hogy nincs tartalék. Januárban gondolom nem lesz extra kiadásuk, a tamogatások nélküli bevételükből, ami 5ig szokott jönni megélnek majd.
2016. dec. 19. 13:11
 9/22 anonim ***** válasza:
27%

A sok okos ember azt meg nem tudja megérteni hogy pl aki otthon van akár gyesen akar gyeden és ha az urát pont most rúgtak ki az állásából akkor mi van???

Miért kell itèlkezni és bántani b....gatni az embert!

És igeni pl 3 nevelünk és a közel 50 e forint igencsak jól jön ,persze beosztjuk !!De ehez senkinek semmi köze!!😕

2016. dec. 19. 13:48
 10/22 anonim ***** válasza:
59%
Nézd, amíg itt a "mit csináljak, terhes vagyok de nincs munkam" és hasonló kérdésekre szinte kizárólag a "tartsd meg, vállal a felelősséget" válaszok jönnek, addig mindig lesz ilyen. Felelőtlen gyermekvallalas, az megy. Egy távoli ismerősöm két gyerekkel nem talált munkát, apuka minimálbéren, de azért bevallaltak a védekezés mellett besikerult harmadikat. Minek? A másik kettőnek se jutott nem hogy semmi extra, de még az alap dolgok se.
2016. dec. 19. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!