Akik már most a következő havi családipótlékot várják, azokkal mi lesz januárban?
Nekem is ez jutott eszembe.
Mi úgy vagyunk vele, hogy hiába jön előbb, el kell tenni következő hónapra. Nem most derült ki, hogy lesz karácsony, már hónapokkal ezelőtt készültünk rá. Ez valami bolondéria állam bácsitól, hogy azt hiszi, ha augusztusban meg december előbb küldik a következő havit, akkor az hatalmas segítség... Ja, csak utána azt a pénzt nem 30, hanem 42 napra kell beosztani!
Mi lesz velük?
Őszintén? Nem érdekel. Mi meg a hitelt várjuk az autóra,mert nélküle igen rossz. Ez se érdelek senkit
Én a fizetésből, plusz a jutalomból megvettem a tüzelőt egész télre. A karácsony a családiból lesz, és abból a cafeteriából, amit most duplán kapok, mivel a januárit is most adják.
Viszont januárban egyetlen fillért sem kell fűtésre költenem.
Első vagyok.
Vidéken élünk, ugyebár mindenki ismer mindenkit. Vannak, akik fb-on is ezen rugóznak már két hete, hogy tényleg, de tényleg, de tutira jönni fog? 20?21?
És sajnos pont lehet is tudni, hogy azért ilyen borzalmasan fontos kérdés, hogy melyik nap jön, mert akkor 20-ig a nyakára lépnek az utolsó fillérnek, aztán a csp-ból mennek bevásárolni karácsonyra.
És januárban ők lesznek a legjobban felháborodva, hogy miért nem jött a családi? Mi lesz most a gyerekekkel?
Borítékolható, hogy ezekkel a családokkal januárban az lesz, hogy éheznek, fáznak, a karácsonyi adományra kapott játékok mennek ki a bolhapiacra, és az órákat fogják számolgatni, hogy mikor jön legközelebb valami pénz.
A sok okos ember azt meg nem tudja megérteni hogy pl aki otthon van akár gyesen akar gyeden és ha az urát pont most rúgtak ki az állásából akkor mi van???
Miért kell itèlkezni és bántani b....gatni az embert!
És igeni pl 3 nevelünk és a közel 50 e forint igencsak jól jön ,persze beosztjuk !!De ehez senkinek semmi köze!!😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!