Igaz hogy a novembeti csaladipotlekot hamarabb utaljak?
Bocsanat.
Novemberi.elgepeltem.
Én úgy tudom, hogy most 3-án utalják.
Azért reménykedek, hátha küldik a héten....(28-30-a körül szoktam kapni)
Válasz a MÁK-tól:
Tisztelt Ügyfelünk!
A Magyar Államkincstár Központi Ügyfélszolgálati Osztályára érkezett elektronikus levelét megkaptuk. Köszönjük,hogy kérdésével hozzánk fordult.Kérdésére az alábbi tájékoztatást adjuk:A családtámogatási ellátást (családi pótlék, gyermekgondozási segély, gyermeknevelési támogatás) utólag, a tárgyhónapot követőhónap 10. napjáig, bankszámlára utalásesetében 3. napjáig kell folyósítani. Bankszámlára utalás esetében, ha a tárgyhónapot követő hónap 3. napja szombat, vasárnap vagy munkaszüneti nap,akkor a folyósításról az azt követő első munkanapon kell gondoskodni. A fentiek alapján a 2014. október hónapra járó családtámogatási ellátás 2014.november 03-án kerül kiutalásra.Bankszámlára utalásnál a jóváírás az utalási napot követő 1-2 napon belül történik meg, míg postai kifizetés esetén 4-6 nap múlva kapja meg a kiutalt ellátást.A 2014. évi családtámogatási ellátások kiutalásának időpontjáról tájékozódhat:[link]
Most látom, a vége lemaradt:
Felmerülő kérdéseit a Magyar Államkincstár telefonos ügyfélszolgálatán, az (1)-452-2910, (20)-881-9535, (30)-344-0045, (70)-460-9005 számokon is felteheti munkatársainknak, valamint tájékozódhat a www.allamkincstar.gov.hu című honlapunkon.
Az a baj, hogy ettől függetlenül biztos lesznek olyanok, akik pénteken azt fogják állítani, hogy megkapták, csak hogy ezzel is szítsák az indulatokat ezen az oldalon. :(
En is ugy hallotam ismerostol aki az (otp) banknal van.
Ezert batorkodtam felrakni ide a kerdesemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!