Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Most duplán vagy duplát...

Most duplán vagy duplát utalnak családiból?

Figyelt kérdés
Ilyen "azt hallottam, olvastam valahol..." családi utalást hallgatok egy hete. Iskolakezdés miatt ha jól tudom a szeptemberi családit előbb kiutalják, aug duplán kapunk. Én így emlékszem. Viszont sokan az ismerősök szerint aug aug2 és szep utalás lesz, tehát duplát kapunk. Tudnátok erről linkelni cikket? Most én fogok örülni mert plusz pénz, vagy más csalódik, mert rossz infót kapot,és duplára számol?
2016. júl. 28. 13:46
 1/9 anonim ***** válasza:

duplán.

egyet a hó elején egyet a végén! a szeptemberit aug végén

2016. júl. 28. 13:48
 2/9 anonim ***** válasza:
így van - a szeptemberi jön hamarabb, pont mint tavaly. az időpont már fent az onyf oldalán.
2016. júl. 28. 13:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. júl. 28. 15:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Én csak arra lennék kíváncsi hogy a postai úton kapók mikor kapják meg?
2016. júl. 28. 22:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: az onyf tábla szerint aug 24a postára indítás, ha jól értelmezem.
2016. júl. 29. 05:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Onyf oldalán nem lehet ,mert nem nyugdij fojosito utalja hanem kormányhivatal,vagy az állam kincstár családit,szerintem sem duplát se duplán nem kapunk ,normál időbent kapjuk.
2016. júl. 30. 06:12
 7/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó

[link] oldal alján csatolmány... Lehet nem ő utalja, de tályékoztatót még feltehet az oldalára...

Igen, először én is rácsodálkoztam a válaszolóra, hogy onyf mióta, de rákerestem, és woálá, hivatalos időpontok.

2016. júl. 30. 10:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Bocsi kérdezö,de sokszor 10 éves hireket tartanak korszerünek stb illetve onyfnek edig nem volt köze hozá,de neked volt igazad ,nekem csak jol jön ha elöbb jön mert pont honap végén lesz a sulinkba ebédbefizetés is szeptembere.

Köszi a linket.

2016. júl. 30. 15:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Én is örülök, hogy mutattak egy hivatalos oldalt, ahol van normálisan. Amióta nem a MÁK alatt vana csp minden krucifox.
2016. júl. 30. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!