Most akkor mikor is utalnak?
Figyelt kérdés
Azt hallottam nagyon sok szülőtől hogy 30.-án utalnak 31-én pedig a számlán lesz a pénz. de a MÁK oldalán 4.-ei utalás van. most akkor?2013. okt. 27. 11:11
1/9 anonim válasza:
Ezt a kérdést 2 naponta kiírja valaki, keress utána.
2/9 A kérdező kommentje:
utánna kerestem de nem találok semmit
2013. okt. 27. 11:17
3/9 A kérdező kommentje:
bocsánat igen most látom már feltették a kérdést. nem láttam teloról vagyok. kérdésem akkor törlöm
2013. okt. 27. 11:21
4/9 anonim válasza:
Én beszéltem velük aki postán kapja annak 25én kilett utalva,a kártyásoknak pedig 30án utalnak és 31én lesz rajta.
5/9 anonim válasza:
Én több oldalon is néztem és utalás időpontjára 11.04. van mindenhol.
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Köszönöm,hasznos volt a válasz...nem vagyunk annyira megszorulva,de gyerekemnek lesza szülinapja,és igy kicsit több lesz a keret mint gondoltam.
9/9 anonim válasza:
A Kincstár ezúton tájékoztatja minden érintett ügyfelét arról, hogy a 2013. október havi családtámogatási ellátások kincstári utalására 2013. október 30-ig kerül sor.Ezt találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!