Mikor fogják utalni januári családit?
Figyelt kérdés
Tudom korai csak kíváncsi lennék mert akkor szilveszterre félre kell tenni !!2015. okt. 22. 19:05
11/15 anonim válasza:
Én is nyomom a zöldet,mert itt egyértelmű,hogy a kérdező az idióta.
12/15 anonim válasza:
Én is nyomok zöldet! Én nem akadok ki az ilyeneken mint a Kérdező, rengeteg ilyen ember van. Amúgy szerintem félretenni se tudna szilveszterre, az tuti. De tényleg kemény, hogy a családiból akar bulizni.
13/15 anonim válasza:
Tök jó, hogy felteszel egy kretén kérdést, aztán te vagy kiakadva, ha mások válaszolnak is rá. Gratulálok :D
14/15 anonim válasza:
Tök régi a kérdés,de szerintem a kérdező a decemberire gondolt(az érkezik január elején),mert ugye "csúsztatva" kapjuk.
Kérdező:a novemberit decemberben,a decemberit januárban,stb.Gondolom azt akartad tudni,hogy újév előtt megérkezik-e?
15/15 anonim válasza:
Az utolsó vagyok:decemberben 2x kapunk.Akinek számlára megy,az december 2.-án,illetve december 31.-én le tudja már venni.Így viszont januárban NEM érkezik családi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!