Mikor fogják utalni januári családit?
Figyelt kérdés
Tudom korai csak kíváncsi lennék mert akkor szilveszterre félre kell tenni !!2015. okt. 22. 19:05
2/15 A kérdező kommentje:
Kösz
Hát az fa.....a
2015. okt. 22. 19:11
3/15 anonim válasza:
Ezért gáz,mikor valaki a semmire szül,és a napokat számolja a családiig.
4/15 anonim válasza:
Mert különben nem teszel félre?
5/15 anonim válasza:
Mi köze a szilveszternek a családi pótlékhoz?
6/15 anonim válasza:
A családi pótlékból szilveszterezel? Szép!
7/15 anonim válasza:
Hogy jön a januári családi a decemberi szilveszterhez? Nem értem.
8/15 anonim válasza:
Hát, ezen még nem gondolkodtam. Egyébként a Kérdező tuti arra kíváncsi, hogy januárban mikor utalnak, mert jan. 1 péntekre fog esni. Egyébként január elején még a decemberi családi pótlékot kapod, tehát a januárit majd csak február elején.
Egyébként amíg nem változtatnak rajta, addig jan.4-én utalnak és 5-dikén lesz a számládon a decemberi családi pótlék. Ez még pont belefér az utalási határidőbe. De, még változtathatnak rajta.
A januári csp-t, előreláthatólag febr. 1-jén utalják és 2-án lesz a számlán.
9/15 anonim válasza:
jó sokáig nem lesz csp, úgy emlékszem karácsony előtt elutalják a decemberit, és majd csak február elején lesz a követező.
de nem tudok elsiklani, hogy a gyereked családi pótlékából tervezel szilveszterkor hepalykodni? :O
10/15 anonim válasza:
Én meg mindenkinek nyomok egy zöldet! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!