Meg jött ma reggel a családi pótlék. De nem duplán. Ez kamu hír volt?
Figyelt kérdés
2015. aug. 27. 08:48
11/14 piroska és a farkas válasza:
Igen, ez is egy értelmezése a duplának, én viszont vhol úgy olvastam, hogy ténylegesen dupla csp jár egyes családoknak, pl ahol tartosan beteg gyerek van, ha jol tudom. Tehát mindenki másnak csak úgy dupla, hogy 2x jött a honapban.
12/14 anonim válasza:
tartósan beteg gyerekre amugy is magasabb családi jár ami a normálnak a duplája,és az nekik minden hónapan.
14/14 anonim válasza:
A tartósan beteg, fogyatékos gyermek után is mindig 12X kapok családi pótlékot egy évben, tehát nem jár duplán.
Ez a mostani egy előrehozott utalás, a szeptember elején esedékes családtámogatást utalták el augusztus utolsó hetében, gondolva a beiskoláztatás megkönnyítésére.
A tartósan beteg gyermek után 23 300 Ft családi pótlék jár.
Egyébként minden családtámogatásról, ellátásokról az azt folyósító szervek oldalán minden részletes, PONTOS információ megtalálható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!