Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Anyukák, akik ennyire várják...

Anyukák, akik ennyire várják a családit, miért nem kértek egy sms szolgáltatást vagy miért nem használjátok a netbankot?

Figyelt kérdés
Mindenki percre tudná, hpgy mikor jön a messiás, nem kellene napokig ezen rugózni..

2015. ápr. 29. 07:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
92%

Nekem oly mindegy mikor jön meg a családi:) Számlára jön január óta,Soha egyszer szerintem még nem is volt a kezemben a családi és a gyes...

Szépen ott gyűlik az összeg.

Kérdező tök igazad van:)

2015. ápr. 29. 14:43
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Talpnyaló :D Fújjj
2015. ápr. 29. 14:49
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

20: nekem az Erste Banknál van számlám, hajnalban szoktam az utalásaimat intézni, hat körül rajta van a csp, és minden hónapban 7:50-kor jön az sms :)

Egyébként kérdező azoknak, akikről beszélsz, nem segítség az sms és a netbank, mert ők nem azt akarják tudni, hogy megjött, hanem napokkal korábban arra kíváncsiak, mikor fog jönni, meddig kell beosztani még a maradék pénzt. Ezen a netbank nem segít.

2015. ápr. 29. 17:34
 24/26 anonim ***** válasza:
A mai példa: 6 óra 10 perckor felvette a pénzt az uram, az sms még nem jött meg. Majd megírom mikor jön.
2015. ápr. 30. 06:36
 25/26 anonim ***** válasza:
Most jött sms.
2015. ápr. 30. 07:25
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mindenki megnyugodhat;)
2015. ápr. 30. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!