Kapott vki már családit?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 29. 07:41
21/32 anonim válasza:
Igen, azért van a sok kérdés, mert hivatalos oldalakon május 4. szerepel mint utalási időpont, de pár nagyokos már a múlt héten elkezdte terjeszteni, hogy e hét elején de legkésőbb ma tutibiztos mindenki meg fogja kapni. Én nem csodálkozom a sok kérdésen, de azon igen, hogy mennyi undorító ember van, többek közt itt a 9-es válaszoló. Hát gratulálok.
Rám is lehet köpködni, mert én is várom már a családit, de én csütörtökre számítottam eleve, nem reméltem, hogy annál előbb jön, bárki bármit is mondott.
22/32 anonim válasza:
Felhívtam a postát, és azt mondták ezen a héten tuti nem hozza a postás, talán hétfőn
23/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azoknak akik megertik, s használható infót adtak. Akiket még zavar a dolog, azoknak csak annyit, ha nem érint ne szólj bele.nem vagyunk rá kíváncsiak, az az oldal nem azért van,hogy bunkon oda szolj, hanem hogy segítsünk ha tudunk.az ilyen odaszologatok pedig tehetnek egy szivesseget a többieknek.
2015. ápr. 29. 13:28
24/32 anonim válasza:
Huu, végigolvastam, azért halljátok közöttetek is csak úgy süt az értelem.. aki annyira háborog a válaszokon, az honnan veszi a bátorságot hogy bárkit bunkónak, baromnak, meg undorítónak nevezzen, csak azért meg nem remeg a 10-20 ezer forint után ennyire?! ha már te kikéred magadnak, hogy lenéz bárki, kicsit nézz magadbba is, mert ugyanolyan vagy, ha nem rosszabb! Csak te még háborogsz is, ha az állam nem 4 nappal, hanem 3 nappal utal KORÁBBAN!!
25/32 anonim válasza:
Most meg azt olvastam, hogy senki nem kap a héten. Az embert úgy összezavarják... Most akkor kártyán lesz holnap vagy nem?
26/32 A kérdező kommentje:
Na,erről beszélek. Senki sem tudja.ezért vannak a kérdések. Ezt kéne inkább megérteni. Nem ítélkezni.
2015. ápr. 29. 15:18
27/32 anonim válasza:
Ma belefutottam a postásunkba Bp. XVII. kerületről beszélek. Mutatta, hogy csak mára 108 ajánlott levelet kell kézbesítenie a sima leveleken felül a devizahiteles elszámolás miatt, de ő igyekszik holnap mindenkinek a csp-t is kivinni ha lesz rá kapacitása.
28/32 anonim válasza:
K&H és ahogy olvastam a legtöbb banknál már számlán van ;) nálunk elvileg a postás is ma hordja.
30/32 anonim válasza:
Ekkora baromságot már rég hallottam, 27. Nem a kedves postáson múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!