Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Kapott vki már családit?

Kapott vki már családit?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 29. 07:41
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
41%
Nagyon rosszindulatú emberek vannak itt!!! Ez gusztustalan!
2015. ápr. 29. 09:36
 12/32 anonim ***** válasza:
93%

Minden rosszindulat nélkül kérdezem (azét nálunk is volt egy ínségesebb időszak, mikor nagyon vártuk), most tényleg ennyire számít az az 1 nap, hogy ennyire ezen kattogtok?

Holnap egészen biztosan megérkezik a számlára. Ha esetleg mégis ma megjönne, akkor lehet örülni, de ne erre számítsatok.

Már így is örülhetünk, hogy előbbre hozták az utalásokat, mert "régen" (nem is volt régen, talán 2 hónapja úgy volt) még 5-e volt a számlára érkezés határideje, ami most még pont ki is jönne. Szóval ha nem változtatnak, akkor csak májusban jönne meg a pénz.

2015. ápr. 29. 10:04
 13/32 A kérdező kommentje:
Ha nektek is volt olyan időszak amikor nagyon vartatok, akkor tudhatod miért várjuk. Nem kéne okoskodni.
2015. ápr. 29. 10:21
 14/32 anonim ***** válasza:
91%

Igen volt, de nem tettem fel 20-szor erről kérdést. Tudtam mikorra várjam, és ennyi. Most sincs sok variáció. Annak, hogy már ma megjön, kevés esélye volt, alapból a csütörtökkel kellett volna számolnia mindenkinek, max kellemes meglepetés éri.

De az ami itt megy az elmúlt pár napban, hogy sorra érik egymást a kérdések ezzel kapcsolatban, az valami elképesztő. Pláne annak fényében hogy igazából csak májusban kéne megkapni....

2015. ápr. 29. 10:26
 15/32 anonim ***** válasza:
30%

Majd ha férjed minden egyeztetés és tartalék nélkül felmond a munkahelyén, és hónapokig nem talál állást, te meg csak 80ért dolgozol(4óra, családbarát nano vállalkozás, próbáltam a 8órát, konkrétan belebetegedtem, -120ehavonta így nekem), akkor megnézem meddig tudsz bűvészkedni két kicsi és két felnőttre. És mint a messiást várom, mert sajna eddig bírtam, jön a fizu is hétfőn, kopkop félhavi jön a férjemtől is végre...

Szóval ne ítélkezz, amíg nem tudod, ki és miért remeg szros 10-20ezrekért...

2015. ápr. 29. 10:36
 16/32 anonim ***** válasza:
Holnap lesz rajta a számlán és a postás is holnap viszi. Kivéve Jász-Nagykun-Szolnok megye, mert ott 4-én viszi a postás.
2015. ápr. 29. 10:47
 17/32 anonim ***** válasza:
63%
Hasonló helyzetben voltam én is. Nem pöffeszkedem, és nem is nézek le emiatt senkit. Nem erről beszéltem, sajnálom, hogy egyeseknek gond van az értelmezéssel is.
2015. ápr. 29. 10:47
 18/32 adriennjeni ***** válasza:
30%
Nagyon pampogtok, de hétfőn már valaki postával megkapta! Hagyjuk már ezt a hülye dumát, hogy valaki azétz vállalt felelőtlenül gyereket mert várja a családit... Az már meg sem fordul a lyukas agyatokba, hogy esetleg cipőre vagy ruhára kell a gyereknek? Szánalmasak vagytok! Persze, akinek van az könnyen beszél. Mindenki kerülhet olyan helyzetbe, hogy egyszer majd várja az a rohadt családit. Akkor pisloghattok Ti is! Undorító, ahogy leszóljátok az embereket!!!
2015. ápr. 29. 11:01
 19/32 anonim ***** válasza:
41%

Előjött ez a mikor jön a csp kérdéskör, nem is tudtam, hogy hamarabb jön. Tegnap óta ahogy olvasgatom a válaszokat szörnyülködök, ahogy egyesek itt észt osztanak, lásd első oldal azt hiszem utolsó válasza-tuti felelősen vállaltál gyerekezése.

Persze unalmas olvasni meg hű és ha, de basszus, honnan veszitek a bátorságot beszólni, leszólni mást, akinek nem vagytok a helyében.

2015. ápr. 29. 11:20
 20/32 anonim ***** válasza:
91%

Mondjuk szerintem amiatt van ez a sok kérdés, mert most hogy átkerült a kormányhivatalhoz, nincs egy rendes, hivatalos tájékoztatás, akár megyénként el is térhet az utalás időpontja, egyesek azt írják, hogy már hétfő-kedd megkapták.

Eddig meg mindenki egységesen akkor kapta amikorra a MÁK oldalán meg volt hirdetve. Akkor is volt 1-2 kérdés, de volt egy biztos tájékoztató, és lenyugodott mindenki.

2015. ápr. 29. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!