Mikor jön most a családi pótlék?
Tessek fellatogatni a mak honlapjara ott irva van! Ilyen egyszeru.
Amugy igen hamarabb utalnak, jovoheten a szamlan lesz!
Elsőnek köszönöm!
Kedves második! Nem véletlenül kérdeztem,ott 4.e van...hiába nézegetem es nem is a mák utalja.
Miért kell ilyen bunkón válaszolni? Fáj nektek h a kérdező várja már? Honnan tudjátok h most miért ilyen fontos neki? Lehetett olyan dolog ami miatt nem maradt pénze, ti meg plusszba csak bántjátok... mire jó ez?
Tudom ezen az oldalon csak 500 ezres fizetéses családok vannak, na meg milliós tartalékkal.... miért kell bántani?
És mielőtt vki nekem esne, nem várom a családit van még bőven pénzünk.
Semmi bunkoskodas nem volt a valaszomban, utana lehet olvasni nagyon egyszeruen! Es ugyan mi utalja a csaladit ha nem a MAK?
Tessek szerintem ez elegge egyertelmu.
Amugy nagyon egyszeru a dolog. Ha negyedikeig nem tudjak biztositani h megkapd akkor mindig hamarabb van utalas. Ami tajekoztato jellegu ki van teve abbol is lehet tudni mikor lesz hamarabb utalas, unnepnap, hosszu hetvege stb.
De nyugodtan pontozzatok most is le mert ismet a kerdesre valaszoltam.
Tudjatok van a kornyezetembe olyan akinek 2ezer forntja van es bizony nagyonvarja.
Csak elelemre gyogyszerre koltenek tehat nincs olyan,hogy nem osztjak be.
Pont ma néztem volna,mert az egyik ismerősöm kérdezte,hogy igaz e a hír. Felmentem a MÁK honlapjára,és ott még utalási időpontot sem találtam,nem hogy azt feltüntetve,hogy korábban utalnák :-)
Ellenben más honlapon azt olvastam,hogy jövőhéten már a kezünkben lesz....
M.K. (majd kiderül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!