Családi pótlék majus 5?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 16:52
1/14 anonim válasza:
Nyugodjatok már le, megkapjátok április végén...
2/14 anonim válasza:
Igen, elképzelhető. Mivel számlára utaláskor 5-dike a határidő, így 4-én utalnak,5-dikén a számlán lesz.
3/14 anonim válasza:
Igen. Negyedikén utalnak, ötödikén lesz számlán.
4/14 anonim válasza:
Aki postán kapja az 9-10 körül kap?
6/14 anonim válasza:
7/14 anonim válasza:
hónap végén kapjuk a szomszéd mondta, akinek nincs inernete, így ő biztosan tudja, mert nem a gyk-t kérdezi
8/14 anonim válasza:
Hó közepe sincs, de már ezt kérdezik sorban... Jó ég...
9/14 Ditta323 válasza:
Mindenki nyugodjon le a csába... Nem hiszem el, hogy nem lehet használni a google-t (pedig a barátunk állítólag), hó végén lesz csp....
Mi lenne, ha megvonnák te jó ég.. jahj tudom egy hülye kérdéssel kevesebb
10/14 anonim válasza:
Az, hogy ezt kérdezik sorban, nem feltétlenül a kérdezők hibája. Nem hiszem, hogy pl. Németországban ezt megkérdezné is valaki. Mindenki kerülhet nehéz helyzetbe, ne törjünk senki felett pálcát. Az viszont engem is felingerel, hogy miért nem lehet googlen szétnézni. Világosan le van írva, nem is egy helyen, hogy mikor utalnak. A hosszú hétvége miatt mindenki megkapja a csp-t hamarabb. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!