Mikor lesz kártyán a családi pótlék?
Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 18:02
31/40 anonim válasza:
Én is csak nézek,hogy reggel 6kor átsétált a másik faluba....
Egyébként meg a számlán van....
33/40 anonim válasza:
Miért vagy saját magad ellensége? Ha már egyszer van bankszámlád, és interneted is otthon, akkor az a minimum, hogy kérsz netbank hozzáférést, hogy bármikor meg tudd nézni, hogy áll az egyenleged. Minek szívatod magad azzal, hogy egy sima egyenleg lekérdezés miatt egy órát gyalogolsz?
34/40 A kérdező kommentje:
A gyereknek kérlekszépen hagytam itthon sört és a kezébe nyomtam a távirányítót :)
Köszi a válaszokat!
2015. ápr. 1. 19:05
35/40 A kérdező kommentje:
Ja és nekem még mindig nem jött meg. Majd holnap talán.
2015. ápr. 1. 19:06
36/40 anonim válasza:
Nem dobtad be ide is a kenyeres képet??
.....csalódtam... :( :D
37/40 anonim válasza:
Azon én is dobtam egy hátast, hogy képes volt belinkelni a kenyértartójáról készült képet:)))))
38/40 A kérdező kommentje:
Csakhogy lássátok hogy van... :)
2015. ápr. 1. 22:33
39/40 anonim válasza:
"A gyereknek kérlekszépen hagytam itthon sört és a kezébe nyomtam a távirányítót :)"
Na jó, ez tetszett :DDDDD
De tényleg ne csessz ki magaddal, bemész a legközelebbi bankfiókba, kérsz netbankos hozzáférést, és többet nem lesz olyan, hogy feleslegesen mászkálsz az ATM-hez. Mondjuk azt nem értem, hogy te hogyhogy nem kaptad még meg, ha ma sem érkezett meg, akkor szerintem hívd fel a MÁK-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!