Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Mikor lesz kártyán a családi...

Mikor lesz kártyán a családi pótlék?

Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 18:02
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

mivel 7végén ünnep, ezért várható volt, hogy jófejek lesznek :)

ma indítják az utalást a számlásoknak, és ezért holnap 7 órakor ott lesz a pénz a folyószámlán.

akiknek a posta viszi, azoknak meg hétfőn gondoskodtak a pénz küldéséről, tehát MINDENKI HOZZÁJUTHAT SZERDÁN A CSP-hoz.

nem meglepetés, hogy az "ÉVES UTALÁSI TERV"-hez képest előbb jön, 2014. december 31-én is rajta volt a számlán, amit január első hetére igértek.... szerencsés gyakorlat ez, tudják,hogy ez fontos. meg technikailag is megoldható, mert FIX összegű juttatás, ALANYI jogon jár... nem kell számolni, automatikusan utalják. nekik mind1 hogy megy el.

amúgy MINDENKINEK jól jön egy kis pénzecske, nem ciki izgulni a zsetonért :) én sosem tudtam bánni a pénzzel, nekem mindig öröm, mikor csipog a telóm, hogy pénz jött :)

2015. márc. 31. 09:33
 22/40 anonim ***** válasza:
A számlásoknak sem "jófejségből" utalnak hamarabb. Április 1.-től töb ellátást (többek között a csalàdi pótlékkal kapcsolatos feladatokat) a Magyar Államkincstártól a területileg illetékes Kormànyhivatalok (vagy ha jobban tetszik Járások) veszik át.
2015. márc. 31. 11:41
 23/40 anonim ***** válasza:
Èn is ugy olvastam hogy holnap a számlán lesz .
2015. márc. 31. 17:22
 24/40 A kérdező kommentje:
Hát átgyalogoltam a másik faluba de nem volt a számlán. Nektek megjött?
2015. ápr. 1. 06:58
 25/40 anonim ***** válasza:
Legalább sokat sétáltál feleslegesen?
2015. ápr. 1. 07:01
 26/40 anonim ***** válasza:
nekem sincs rajta,bár reménykedtem...én netbankon néztem meg.
2015. ápr. 1. 07:08
 27/40 A kérdező kommentje:
Fél óra oda meg még haza is :) A főuton. Nekem nincs ilyen netban vagy mi a nave
2015. ápr. 1. 07:28
 28/40 anonim ***** válasza:
nekem fél 8-kor érkezett.
2015. ápr. 1. 08:01
 29/40 anonim ***** válasza:
Kártyán van a pénz.
2015. ápr. 1. 08:32
 30/40 anonim ***** válasza:
7 óra előtt hogy gondoltad hogy rajta lesz a pénz?!?? Így is úgyis kétszer sétálsz...hamár ennyi eszed van. Így ráértél volna holnap is. Adtál a sz.a.r.n.a.k. egy pofont! :D Kellemes Ünnepeket! ;)
2015. ápr. 1. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!