Hogy lehet az, hogy egy gyerekre 12200Ft helyett most csak 8174Ft családi pótlékot kaptunk?
Figyelt kérdés
2015. febr. 6. 12:29
1/15 anonim válasza:
Nem. A családi pótlék nem lehet kevesebb.
2/15 anonim válasza:
Hát ez engem is érdekelne èn ma fogom megkapni remélem hogy nem kurtitották meg!!!
3/15 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik, hogy ez sem lehetetlen mostmár
2015. febr. 6. 12:44
4/15 anonim válasza:
Én megkaptam rendesen számlára a teljes összeget.
Nem lehet, hogy valami tartozásod volt és abból vonták le?
5/15 anonim válasza:
szerintem is levonás ugyanannyi a családi
6/15 anonim válasza:
Úgy tudom, a családi pótlékból nem lehet semmit levonni. Nem lehet, hogy megkaptad a 12200 Ft-ot, és valami más jogcímen ugyanaznap levontak 4000 Ft-ot?
7/15 A kérdező kommentje:
Csaladi potlekbol nem lehet levonni semmit. Gyerek ket eves ugyhogy az iskolai hianyzasos kurtitas kilove. Tartozasom sehova semmennyi egyebkent sem.
2015. febr. 6. 13:00
8/15 anonim válasza:
Vagy mínuszban voltál a számládon?
9/15 A kérdező kommentje:
Egyebkent postan kapjuk nem bankszamlara, ennyi osszegrol szolt a postai utalvany
2015. febr. 6. 13:01
10/15 anonim válasza:
mindenesetre először a bankkivonatodat nézd majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!