Mikor emelik a családi pótlékot? Olyan jó lenne ha egy gyerekre kapnánk 16e-t legalább, nem?
Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 17:22
3/20 anonim válasza:
Ez a baj ,hogy ezt várjátok ,hogy mikor kapunk még több ingyen pénzt a magyar törzs csak így tovább ....
4/20 anonim válasza:
Szerintem már az is elég lenne, ha rendes munkabért kapnánk. És akkor a férjem fizetéséből is jól kijönnénk, ha majd én is újra dolgozom, akkor meg főleg.
Szerintem ne azt emeljék, ami alanyi jogon jár, mert aki semmit sem fizetett a közösbe, az miért kapjon még többet?
5/20 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy így felelősség teljes dolog gyereket vállalni, hogy az a tízen pár ezer forint számítson....
6/20 anonim válasza:
ahogy látom itt vagy sok a gazdag.....szóval aki 130 ezret keres annak nem lehet gyereke?????Vagy ezt,hogy méritek 200-300 ezer felett jöhet a baba????
8/20 anonim válasza:
5-ös vagyok, én nem akarom, hogy a gyerekem úgy nőjön fel, mint én. Nincs erre, most nincs arra...nem volt jó ezt hallgatni kicsiként.
9/20 anonim válasza:
ez egy segély.sajnos ha valaki a kezét nyújtja az egész karja kell.ez a szomorú igazság.párom se keres 150eFt-nál többet de mindig jut mindenre.meg kell tanulni beosztani a pénzt!
10/20 anonim válasza:
Én nem emelném az alanyi jogon járó segélyeket. Aki nem dolgozott gyerekvállalás előtt az csak ne tartsa a markát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!