Most mit szívózik ez a rohadék kormány hogy óvódábajáråshoz kötik a családit?
Mert ha nem jár oviba a gyerekem akkor nem kell etetnem?
Röhejes!!!
Ja talán ha nem 30 gyerek tobzódna egy kis csoportban mèg nyugodtan be is adná az ember !!Meg folyamatosan beteg lesz akkor is majd közlik sorry 20 napot meghaladta a hiányzás nincs családi!!
Mèlysègesen fel vagyok ezen háborodva!!
Mi az hogy kötelező ovibajárás håt mèg hogy nincs diktatúra!!
Anyukák ne hagyjuk !!
Konkretan a kanibalosnak valaszolnak!
Szerintem is nagyon jo otlet volt a kormanytol a 3 eves kortol jaras az oviba.
Mielott elmeselnem amit gondolok a valaszodrol elkell mondjam hogy en egy roma tanult no vagyok.
A hatranyos helyzetu gyerekek nem tehetnek arol hogy szegenyek de arol sem hogy barnak vagy ahogyan te irtad " barna kanibalok "
De miert is kanibalok?? Lattad oket ember hust enni?
Nem kerdeztek meg oket hogy a vilagra johetnek e?! Mint ahogyan te sem es en sem.
Magyar nemzetisegben is van olyan hidd ell ahova nem tenem be a labam.
Szoval en nem vitatkozni szeretnek csak a gyerekekert irtam ide le a velemenyem.
Es roma letemre nem csak roma gyerekeken segitettem mar hanem magyar gyerekeken is!
Mert egy gyerek sosem tehet arol hogy hova szuletett.
Ne bantsatok a gyerekeket!!!!!!
tanult nő vagy? akkor mért hemzseg helyesírási hibáktól a mondandód?
Amúgy, igen a gyerekeket nem bántjuk. A szülőknek kéne befejezni, a nemvoltgyerekszobám" hivatkozási alapot, ami miatt elhanyagolják a gyerekeiket.
22 sajnos a szülőknek nem tudod megmagyarázni, mert nincsenek azon a szinten, hogy felfogják. Sajnos. És újratermelik az ilyen gyerekeket.
21 engem meg nem érdekel, hogy te ki vagy, milyen vagy és mit gondolsz a válaszomról, de egyáltalán nem vagyok boldog attól, ha gyerekemet egésznap fejtetves gyerekek társaságában kell, hogy legyen, akik otthon csak ütni, vágni, harapni, lopni, kiabálni, káromkodni tanultak meg. Akkor is, ha nem ők tehetnek róla. Az enyém se tehet róla miért legyen velük összezárva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!