Szerintetek megkapjuk hamarabb a családid?
Figyelt kérdés
ugy hallottam h a januári cspét december végén utalják ez igaz lenne??2014. nov. 17. 10:21
2/25 anonim válasza:
Tavaly is volt ilyen hír. mégis mindegyik csp-t a szokott időben utalták.
3/25 Baranka válasza:
Miért kapnánk már meg előbb? Hogy hamarabb elfogyjon? Nyugi legkésőbb 5-éig meg fogod kapni ha számlás vagy persze!
4/25 anonim válasza:
kedves utolsó január 5 pont hétfő igy ha az államkincstár nem utal január 1 előtt akkor minden számlás csak január 6 kán kapná meg postások még később.
6/25 anonim válasza:
Az a bevett szokás, hogy ha 5.-éig a számlások megkapják, akkor úgy utalnak. Ha csak 6.-án vagy utána lenne rajta, akkor utalnak előbb. De ez csak akkor fog kiderülni.
7/25 anonim válasza:
01.02-án utalnak fent van a MÁK honlapján
www.allamkincstar.gov.hu/maganszemelyek/csaladtamogatas/2#
8/25 anonim válasza:
Mivel a MÁK-nak 3.-áig el KELL utalni és január 2.-a pihenőnap(vagyis senki nem dolgozik),meg fogjuk kapni december végén.
9/25 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy minden hónap második munkanapján kell, hogy rajta legyen a számlán.
10/25 anonim válasza:
érdekes a honlapjuk
ott utalás napja pl
aug 1
szept 1
okt 1
én meg megkaptam(OTP)
aug 4
szept 2
okt 2
holott elvileg már aznap jóáírnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!