Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Szociális segélyt előbb...

Szociális segélyt előbb utalnak. Családit miért nem?

Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 19:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hu utolsó....ha az irigység fájna te belehalnál :D
2014. nov. 2. 16:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mire irigykedik az utolsó? Arra, hogy sokan mint a Messiást úgy várják a családi pótlékot, mert nincs ételre sem pénz? Igazán irigyelésre méltó, már ne is haragudj.
2014. nov. 2. 16:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, miért is irigy?
2014. nov. 2. 18:11
 14/17 A kérdező kommentje:

Szerintem azért, mert ha pl én nem igényeltemvolna a családi pótlékot, adót akkoris vonnának. Sőt, ha a szomszéd Terike sem igényelte volna, akkoris vonnák... Ez alanyi jogon jár. Ha tetszik ha nem.

És félreértés ne essék, nem ebből élünk, nem várom úgy mint a messiást.

Megnyugtatlak titeket, az adókból Orbánbácsi utazásait, kocsijait stb fizetjük. Nem az átlagembereket kell fujjolni, hanem a gáz kormányunkat...sajnos.

2014. nov. 2. 18:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
"nem várom úgy mint a messiást" Akkor miért vagy úgy felháborodva, hogy még nem kaptad meg? Egyébként év elején a MÁK mindig kiadja az utalások időpontját, jövőre nyomtasd ki magadnak és mindig szem előtt lesz, nem kell kérdezgetni minden hónapban.
2014. nov. 2. 19:58
 16/17 A kérdező kommentje:
Kissé el vagy tájolódva :) Nem én vagyok az aki háborog :)
2014. nov. 2. 20:49
 17/17 Manyi89 válasza:
0%

Emberek!!!

Jó harapósak vagytok

Igen is háttérbe szorulnak a gyerekek, illetve a gyermekes.

Mert aki segélyen van húzzon el dolgozni!!!

A családit pedig alanyi jogon kapjuk a GYEREKEKRE KÖLTENDŐ.

És ruha, cipő, oszt. pénz, csop pénz, és még sorolhatnám mindig ki KELL időben fizetni.

Melyik részét nem értitek?

( Kedves jegecske: Hogy lehet ilyet ki írni?)

2014. nov. 21. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!