Októberben hányadikán kapjuk meg a családit?
Figyelt kérdés
2014. szept. 28. 17:45
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. szept. 28. 17:54
3/15 anonim válasza:
dehogy írnak elsejét... elsején utalnak, ami nem azonos a jóváírással. Másodikán reggel lesz a számlán.
5/15 anonim válasza:
Nekem mindig 1-jén szokott rajta lenni, ha elseje kedd, szerda v csütörtök. Viszont ha a többi nap akkor meg csak másnap reggel van rajta.
6/15 anonim válasza:
Mindig van, aki hazudik...
A kincstár a nap végén küldi a rendszerbe az utalásokat, a 4 órás utaláshoz pedig csak fogadóként csatlakozott.
Mire jó ez nektek?
7/15 anonim válasza:
Mit pontoztok le??? Ne gondold h hazudok mert te mondjuk itt szoktál. Véletlen ne keressem elő neked a régebbi banki kivonataim és küldjem el??? Mire lenne nekem jó hazudni???
8/15 anonim válasza:
MINDEN HÓNAP ELSŐ MUNKANAPJÁN UTALÁS, 2. MUNKANAPJÁN VAN A SZÁMLÁKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9/15 anonim válasza:
Esküszöm ha hazamegyek keresek nektek egy olyan kivonatot amikir elseje keddre, szerdára v csütörtökre esik és h akkor reggel megkaptam. Miért gondoljátok h hazudok?
10/15 anonim válasza:
várjuk a kivonatot...
ami persze soha nem fog megérkezni.
Én 17 évet dolgoztam a kincstárban, nem kaphatod meg elsején reggel, mert akkor még el sem indul az utalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!