Ha elkeveredett a CsP-om mit tehetek?
hívtam múlt héten a Mák-ot, azt mondták, hogy informatikai probléma volt elnézést kértek és biztosítottak róla kedden, hogy 4-5 nap és hozza a postás.
Ma már "jövő hét" szerda van és a postást minden nap elkapom hogy hozott e nekem valamit, de azt mondja nem. Érdeklődtem ismét a Mák-nál, a hölgy azt mondta ők már 10.-én kiutalták a probléma óta, de ha nem jött még meg érdeklődjek a postán ahonnan kiküldik hozzánk, de ott meg nem mondd senki semmit.
A mák-nál azt mondta a hölgy mikor rákérdeztem hogy akkor jövő hónapban kapom meg 2x, hogy nem kapok 2x-es csp-ot ha nem hozzák ki akkor tehetek kártérítésért panaszt...
na most akkor mi van?
köszönöm a válaszokat
nagyon köszönöm a segítséget...bízom benne hogy csak a postás volt figyelmetlen ma kb 11 körül jön megint, rákérdezek, de tegnap a postára is sikerült betelefonálnom, hátha ők meggyorsítják a kihozatalt...
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!