Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Ki tud ajánlani külföldön...

Ki tud ajánlani külföldön dolgozó számára családi pótlék elintézésére hozzáértő szakembert, ügyvédet?

Figyelt kérdés

Januárt óta külföldi cégnél dolgozom kamionsofőrként. Ez egy osztrák firma, de papíron Csehországban vagyok bejelentve. Mint kiderült, a cseh családi pótlék nem kevéssel több, mint a hazai, annak többszöröse. Ezt szeretném valahogy megigényelni. Négyen dolgozunk magyarok a cégnél, próbálkoztunk már sok mindennel, beszélünk angolul, németül - csehül persze nem - levelezgettünk, feleségeink is rajta vannak odahaza az ügyön, de mégis körbe - körben járunk, eredmény nélkül.

Nagyon megköszönném, aki tudna ajánlani olyan szakembert, ügyvédet aki végi tudja zongorázni ezt a folyamatot, mert mi - EU ide vagy oda - elvesztünk benne, annak ellenére is, hogy még az Államkincstárnál is van ismeretségünk.

2014. aug. 27. 13:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
*az Németo volt
2015. febr. 10. 22:44
 12/14 anonim ***** válasza:
vagy a cseh konzul lehet tud ajánlani cseh-magyar könyvelőt, vagy ügyintézőt
2015. febr. 10. 22:51
 13/14 A kérdező kommentje:

Ez az osztrák vonal félrevezető, az anyacég osztrák, de nincs jelentősége ebben az ügyben. Én tisztán cseh alkalmazásban vagyok.

Közben egy illető volt kedves privátban felajánlani értő segítségét, amit itt is megköszönök.

Köszönöm az eddigi válaszokat, rajta vagyunk az ügyön.

2015. febr. 10. 22:59
 14/14 anonim ***** válasza:

2-es, neked az európai egészségbiztosítási kártya kiváltását javasolnám. Akkor otthon is jár az ellátás. Sőt, azzal a receptre felírt gyógyszereket is támogatott áron kapod.

Agy angliában élő, sokat hazajáró

2015. febr. 11. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!