Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » A férjem osztrákba dolgozik 3...

A férjem osztrákba dolgozik 3 gyerekünk van elvették tölem a családi potlékot az lenne kérdésem hogy az ingyenes tanköny és a kajáztatási támogatás jár vagy nem?

Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 20:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha 300 Ft-tal számolom az eurót, akkor is több mint 106 ezer havonta a családi pótlék.
2014. aug. 12. 15:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Több,mint 100.000 forint családi pótlék és sír a szája az ingyen tankönyvért és étkezésért...
2014. aug. 13. 22:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok, ezt kaptam privátban:

"Elvették...? Érdekesen hangzik. Az osztrák családiból csak kiköhögöd a kajára valót...!"

Az üzenet szövege: Anyira nem mindegy 5 élünk 1 fizetésböl a három gyerekre a kaja 30000ft havonta a tankönyv 2 gyerekre az se kevés.

A válaszom erre annyi volt, hogy "Tisztában vagyok az árakkal és az osztrák fizetéssel is, valamint azzal, hogy az osztrák állam mennyit fizet 3 gyerek után!!!"

Tényleg egyeseknek semmi nem elég!

2014. aug. 14. 09:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,te nem dolgozol?
2014. aug. 14. 09:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Ritka primitív egy nő lehet a kérdező...

Nekem egy fiam van,9 éves.

Sajnos a munkahelyem megszűnt,a munkanélkülim lejárt.

Egyedüli kereső a férjem.

Albérletben élünk,a gyerekünk asztmás.Egy forint támogatást nem kapunk sehonnan.Még emelt családit sem.

A gyermek térítési díja minden hónapban 9000-10000 forint körül mozog.

A tankönyv csekken pedig a 12270 forint összeget kellett befizetnem és mégsem nyavajgok.

2014. aug. 14. 14:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Normal esetben a kulonbozetet kapod kinntrol.Es marad a magyar is.Nem igazan ertem.
2014. aug. 18. 10:33
 17/17 zabmester ***** válasza:
Többet kapsz kintről, mintha itthonról kapnád, még úgy is, ha kifizeted az ebédet és a tankönyvet. Akkor meg mi a bajod?
2014. aug. 23. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!