Hogyan tudom elintézni, hogy az eddig folyószámlára utalt családi pótlék, fogyatékossági támogatás és rokkantnyugdíj ezentúl postán, lakcímre érkezzen?
Figyelt kérdés
Elég simán megírni a kérelmet, vagy formanyomtatványt kell kitölteni? Ha igen, milyet és honnan tudom letölteni?
Milyen e-mail címre kell beküldenem? Mennyi az átfutási ideje?
#átutalás #családi pótlék #utalvány #űrlap #rokkantnyugdíj #rokkantsági nyugdíj #Magyar Államkincstár #formanyomtatvány #fogyatékossági támogatás
2014. ápr. 24. 21:31
1/6 anonim válasza:
Akik folyósítják, azoknak kell levelet írni. Rendes levelet, aláírással.
E-mailt bárki írhat a nevedben.
Ha van ügyfélkapud, azon keresztül is elintézheted.
2/6 anonim válasza:
személyesen intézheted illetve levélbe kérelmet kell írni az érintet hivatalokba. Tudod ugye hogy rokkant nyugdij megszünt és hogy egy ember kétfélét nem kaphat családi és fogyatékossági t ? Egy személy ugy kaphat max családi vagy rokkantsági vagy fogyatékossági és rokkantsági vagy külön egy azaz amit a bizottság megitélt. látszik nemtudod az ügyeid intézni nemvagy tisztába a törvényekkel hogy rokkant nyugdij megszünt fogyatékossági járadék van és öregségi özvegyi nyugdij stb. Am hány éves vagy ?
4/6 A kérdező kommentje:
27éves, családit és rokkantságit kapok, 20eFt és 33330Ft, plusz 15eFt vakságit
2014. máj. 21. 10:43
5/6 anonim válasza:
Akor szinte ugy vagy mint én én kétfélét kapok emelt családi és rokkantságit pont mint te. Kár hogy ilyen fiatatlon beteg vagy és ha vak vagy hogy tudod az írást elolvasni ? nem gyengénlátó vagy ? Azt értem írni ok vakirás de olvasni ezt nem értem. A szomszédom is egy idös bocsá azt mondta vak de azért látot ám gyengén foltokat csak szineket nem. Nagyon sajnálom hogy 27 évesen nehezen látsz.
6/6 A kérdező kommentje:
Protézisem van, semmit nem látok. A PC-t NVDA-val használom, ami egy képernyőfelolvasó program, hasonló, mint a JAWS, vagy mobiltelefonokra a TALKS (Symbian) vagy a TALKBACK (Android). Az utcán pedig egy labradormix segít.
2014. máj. 21. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!