Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Van egy kétéves kislányom,...

Van egy kétéves kislányom, szeptemberben született meg a kisfiam. Akkor a lány gyesét elvonták. Azt hallottam hogy 2014-től vissza lehet igényelni a lányra is 3 éves koráig. Ez igaz?

Figyelt kérdés
Ha így van mi a menete?Be kell menni újra igényelni rá?

2014. jan. 1. 17:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen értem és köszönöm. Jól megvariálták. Gondolom ez is a spórolásnak van betudva, azért alakult így. Ilyen szempontból örülök, hogy még nincs. Remélem nem fogják eltörölni a 3 éves koráig járó gyest. Hiába dolgoztam, sajnos az időm nem elég most a gyedre. Bölcsibe meg nem szeretném adni két éves korában. Szeretnék vele foglalkozni. Remélem nem fogják megváltoztatni most már.
2014. jan. 1. 19:41
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát ez jó nagy szemétség...

Nem akarok politizálni de elég volt már a szívatásból!

2014. jan. 1. 20:05
 13/14 anonim ***** válasza:
:D
2014. jan. 1. 20:09
 14/14 anonim ***** válasza:
2014. jan. 1. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!