Ha jól emlékszem tavaly előbb jött a családi pótlék és talán a GYED is. Vagyis a januárit már karácsony tájékán megkaptuk. Lehetséges, hogy idén is így lesz?
nem jött előbb
visszanéztem a számlámat és rendesen januárban jött
Tavaly is és tavaly előtt is januárban jött, nem karácsonykor.
A halottak napja miatt tavaly volt előbb kifizetés. De az halottak napja miatt volt és nem karácsonykor.
És idén is januárban történik kifizetés.
A családi pótlék 5 év távlatát nézve mindig januárban érkezett.
A GYED-et én már kaptam meg decemberben, mert a munkahelyem a kifizetőhely, így akkor jön mindig, amikor a fizetés. De már tavaly azt is januárban kaptuk csak, nem decemberben.
"Nagyon jó, majd januárban éhezhetünk."
Az aztán felelősségteljes szülő aki annyit költ amennyije van aztán holnapra nem gondol.
""Nagyon jó, majd januárban éhezhetünk."
Az aztán felelősségteljes szülő aki annyit költ amennyije van aztán holnapra nem gondol."
Mert a kérdező, aki már december végén várja a következő havi juttatást mennyire felelősségteljes? (Különben amit január elején kapunk az a decemberi, nem a januári!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!