Igaz hogy most várhatóan hónap végén utalják a családi pótlékot?
egy másik kérdésből másolom
A Magyar Államkincstár Központi Ügyfélszolgálati Osztályára érkezett elektronikus levelét megkaptuk. Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.
Kérdésére az alábbi tájékoztatást adjuk:
A családtámogatási ellátást (családi pótlék, gyermekgondozási segély, gyermeknevelési támogatás) utólag, a tárgyhónapot követő hónap 10. napjáig, bankszámlára utalás esetében 3. napjáig kell folyósítani.
Bankszámlára utalás esetében, ha a tárgyhónapot követő hónap 3. napja szombat, vasárnap vagy munkaszüneti nap, akkor a folyósításról az azt követő első munkanapon kell gondoskodni.
A 2013. évi családtámogatási ellátások kifizetésének időpontjáról tájékozódhat:
A munkaszüneti napokra tekintettel a lakcímre utalandó családtámogatási ellátások 2013. október 25-i dátummal, míg a bankszámlára utalandó ellátások 2013. október 30-i dátummal kerülnek utalásra. Az ellátás megérkezéséig szíves türelmét kérjük.
Magyar Államkincstár - Bálintné Zsuzsics Tünde
Én is egy másik kérdésből másolom:
6-os vagyok ezt a választ kaptam: Tájékoztatom Önt, hogy a 2013. október hónapra esedékes családtámogatási ellátásokat a megszokottól eltérően korábban utaljuk ki. A postai utalásokat október 25-én, a banki utalásokat október 30-án indítjuk, ezt követő napokon jutnak hozzá az ellátásokhoz.
Hú,most akartam feltenni a kérdést,mert már itt a városban is terjed a hír,nem tudtam igaz e...de még jó hogy görgettem egy kicsit,mielőtt feltettem volna a kérdést :-)
Köszönöm Neked is Kedves Kérdező,és a Két Utolsó Válaszadónak is!!! :-)
AKKOR OLVASD EL:
Családtámogatási ellátások előrehozott utalása
A Kincstár ezúton tájékoztatja minden érintett ügyfelét arról, hogy a 2013. október havi családtámogatási ellátások kincstári utalására 2013. október 30-ig kerül sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!