Német családi pótléknak mik a feltételei?
Férjem Németországban dolgozik, van ottani lakcímkártyája is.
Én itthon élek 3 gyermekemmel.
Határozatlan idejű szerződése van, magyar cég, de kint dolgoznak, a fizetése egy részét forintban kapja (amennyivel be van jelentve itthon), a többit órabérben euroban, ebből ott is adózik.
Kérdésem az lenne, h ebben az esetben igényelhetjük-e a német csp-t, van-e rá esély?Arról tudtok valamit, h amennyiben igen, úgy mennyi ideje kell már kint dolgoznia?Van erről szóló feltétel?Hol kell ezt intézni ha lehetséges?Köszi a válaszokat előre is.

Utolsó, én éppen ezt írom amit te írtál. Annyi külömbséggel, hogy a kérdezö az én verziom szerint megkaphat magyarorszgáon minden más dolgot, pl adókedvezmény, gyes stb...
A kérdezönek gondolom fontos, hogy magyarországon ne szünjön meg az eddig kapott dolgai.
Nem értem te miben kötözködsz és miért vagy ennyire ideges, ha éppen ennyire unatkozol menj és fuss egy kört, mindenkinek jót fog tenni a környezetedben.
Kérdezö csinálj amit akarsz, de ha minden juttatást megakarsz kapni, akkor fáradj be a német Familienkasse-hez és kérdezd meg mert ök küldik a német családit.

Második vagyok.
Igen számít mióta van kint, ahogy írtam a külömbözetet a Magyar és a német között akár több évre vissza menöleg is megkapod, vagy is ha 1 éve kint dolgozik már akkor mind az utobbi 12 hónapra megkapod.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!