Jár mindhárom gyermekem után a családipótlék, ha a legnagyobb fiam idén külföldön kezdte meg az egyetemet?
Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 14:48
1/6 anonim válasza:
Ha az egyetem ad iskola látogatási igazolást, és a fiad nincs még 20 éves, akkor igen, őrá is jár.
2/6 anonim válasza:
Csak közoktatási intézményben jár.
Ha magyarországon járna egyetemre, akkor sem járna.
4/6 anonim válasza:
Egyetemistára nem jár, itthon sem.
5/6 anonim válasza:
de az összeg a másik kettőre 16000ft/gyerek marad
6/6 anonim válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok(a legnagyobbam 21 éves külföldön egyetemista,a 2 kisebb 5 és 1 évesek)....a legnagyobb után nem jár,ám "gyermeknek" minősül az első diploma megszerzéséig.Így a 2 kisebbnek 16000/hó családi pótlék jár+50%-os kajatámogatás,plusz iskolakezdési támogatás+utazási kedvezményes.,stb.,stb.Minden,ami a 3 gyerekeseket megilleti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!