Járhat emelt összegű családipótlék?
Kisfiamat hetente 2x kell hordanom gyógytornára mert vele született csökkent izomtónust(testszerte hypoton) állapítottak meg. Néztem a neten milyen esetekbe járhat, de nem tudom megítélni járhat-e nekünk, mert ír valami olyasmit hogy "amennyiben állandó terápiára és orvosi gondozásra szorul ellátása a szülő részére fokozott gondozást igényel"
Itthon naponta 2-3x tornáztatom, heti 2x viszem rehabra tornázni. Gyerekorvosunk szerint erre nem járhat...
Nem jár. Most áprilisban szigoritottak. Csak tényleg a nagyon súlyos betegeknek jár. Az én lányomnak sem jár pedig szivbeteg és 2 hósan mütötték is, sőt még fogjákj is....
Ez Magyarország.....
Szomorú.. Pláne azért mert ismerek olyat aki 15 éves tinire kapja mert ismerős doki elintézte.. Pedig semmi baja a gyereknek (cigizik, bulizik)
Azért megpróbálom beadni, pofon nem vágnak.
Szia!
Mindenképpen próbáljátok meg!
Sok sikert, remélem elfogadják, és mihamarabbi gyógyulást a kisfiadnak!
Én a másfél évesemre megkaptam, pedig csak vashiányos volt. Nem kellett sehová sem eljárnom vele, csak vasat kellett szednie tartósan.
Persze szerencsére már helyrejött és már lemondtam az emeltről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!