A párom azért nem akarja a nevére venni a gyerekünket mert akkor nem kapok kiemelt családi pótlékot. Igaz ez?
Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 11:19
11/14 anonim válasza:
Én is egyedülállóknak járó csp-t kapok, habár hazás vagyok. Ugyanis az is annak számít, aki vagy saját maga vagy házastársa nappali tagozaton tanul, nincs munkája. Én egyetemre járok. Iratkozz be egy egyetemre, és máris jön a plusz pénz:)
13/14 anonim válasza:
Ha egyedülállókênt kapod a családit,akkor a párod nem êrvênyesíthet adókedvezményt,ami jóval több.
Amúgy tiszta szêgyen a pàrod :-(
14/14 anonim válasza:
Amint írták, hülyeség.
De ez mit takar, hogy nem akarja a nevére venni?
1. Apaságot nem akarja elismerni? vagy
2. Elismerte, de nem akarja, hogy a gyerek az ő veezetéknevét viselje?
Egyébként tök mindegy a kérdés szempontjából. Az emelt (és nem kiemelt) családit az kapja, aki egyedül neveli a gyerekét. A gyereknem tök mindegy, hogy van-e apja, vagy nincs, kinek a nevét viseli, a lényeg, hogy az anya az egyedülálló vagyok kockába tegyen x-et az igénylőlapon.
Apuka valószínű azt akarja megúszni, hogy gyerektartást kelljen fizetnie neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!