Jár nekünk a családi adókedvezmény? Ez mit is jelent pontosan?
Lehet nem jó a kategória, elnézést a tájékozatlanságért is.
20. hétben vagyok, első baba ,lejárt a munkaviszonyom közvetlenül a teherbeesés előtt, szóval csak Gyest fogok kapni meg családit. A férjem minimálbérre van bejelentve, bár ugye kézbe többet kap. Meg kell/lehet igényelnie az adókedvezményt,2 eltartott esetén (baba és én) vagy nem is jogosult rá? Vagy érdemes egyáltalán?
Köszönöm.
De így, hogy minimálbéren van, kap egyáltalán vissza valamit, érdemes megigényelni?
Bocs, de nem tudok kb semmit erről a témáról.
Nem tudom a bruttóját, de van kp.fokú végzettsége is és idén januártól picit többet kap a számlára. Akkor az a 114-es?
Orvosnál kifejezetten egy ilyen adókedvezményes igazolást kell kérni?
Köszönöm mindenkinek :)
Tehát annyi a dolgunk, hogy én kérek az orvostól egy erre vonatkozó igazolást, a férjem kitölti a nav honlapjáról az ide vonatkozó nyomtatványt, amit a helyi nav kirendeltséghez kell beküldeni, illetve szól a munkahelyén, hogy szeretné igény bevenni az adókedvezményt a babára. Jól gondolom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!