Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Mikortól lehet igényelni a...

Mikortól lehet igényelni a családi pótlékot, ha hónap utolsó napján születik meg a gyermek?

Figyelt kérdés
Ha május 31-én született, akkor májustól, vagy júniustól?

2012. jún. 24. 15:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért.De ha így születik a pici akkor mikor kell igényelni ,hogy minél előbb megkapja a szülő? Mennyi időt kell rá várni? Ilyen esetben ,már júliusba kapni fogja? És a gyes is így müködik?
2012. jún. 24. 18:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Jól írják a vége felé, nem értem azt, aki azt írja, hogy 1 hónappal későbbtől, azaz júniustól kérd.

(honnan vette????)

Ha május 31, akkor május hónaptól, azaz 1-től vagy jogosult.

Mennyi idő? én május közepén kértem, és júniusi családival már jött is a fiamé, az anyasági meg 1 hét alatt.

2012. jún. 24. 18:54
 13/14 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, köszönöm utolsó.Féltem ,hogy 1-2 hónapig majd nem fogok kapni semmi pénzt.
2012. jún. 24. 19:33
 14/14 anonim ***** válasza:
utolsó előtti vagyok. Meg is lepődtem én is, annyira gyorsak voltak. Nem is gondoltam. Családinál ugye adott az utalási időpont, minden hónap első napja, szóval a következő utalásnál küldték is. Anyaságit meg egyik héten igényltem, másik héten jött.
2012. jún. 25. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!