Ha a külföldi családi pótlék nem jön annak mi lehet az oka?
Eddig minden hónaoban kaptuk. Minden évben meg kell adni az apa adatait lakhely, munkahely hogy külföldön él, dolgozik, altala van jogosultság.
Ez évben júliusban már le lettek adva az igazolások, de még októberben sem utaltak, ha hívom őket mindig azt mondják hogy majd 15 én utalnak.(mivel normal esetben igen mindig 13-15 én utaltak Ezt eljátszák velem minden hónapban újabban.
Hogy azt mondják utalnak, közben nem jön semmi. Bankszámlaszámot is egyeztettem már velük pedig.
Írásban nem válaszolnak, e-mailt hiába küldök. Pénzem nincs kiutazni, ottaludni. Apukával rosszban vagyok.
Vagy ilyenkor a nagykövetséggel vegyem fel a kapcsolatot?
Itt a MÁK folyositja asszem. Németo-ban pedig a Familienkasse.
Ha nem a nagykovetség illetékes ebben, akkor ki. A jogosultság megvan, a folyósításra mindig azt mondják utalnak, de kozben mégse utalnak.
Habár vannak ezzel foglqlkozó "magáncégek", de az ott kezdodik hogy csak a szerződés díja 30-40 ezer és még erre jönne rá az ügyintézés díja.
Nemhinném hogy hivatalos jogi út nincs ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!