Apaként igényeltem a családi pótlékot az ügyfélkapun. Hülyeséget csináltam?
Én kapom a családi adókedvezményt is.(Csak nekem van/volt állásom)
Feleségem igényli a gyest. Ez így jó lehet, vagy elrontottam?
#3 Nem magukra, hanem a gyerekre költik.
Normális családban mindegy, hogy ki kapja, mert minden közös.
"Normális családban mindegy, hogy ki kapja, mert minden közös."
Logisztikai szempontból nem mindegy.
Ha nem én kapnék mindent, még nagyobb lenne a különbség a férjem és az én bevételem között, és bár minden közös, de mivel külön számlán "parkoltatjuk" (többször előny volt már a külön bank), nem mindegy, hogy melyik számlát gyarapítja. Így kevesebbet kell átutalnia havonta, hogy kijöjjek.
Praktikus okokból ugyanis én szerzem be a gyerek dolgait, lakás költségeit fizetem...
3, go to cst.
Szülőt illeti meg, a gynevelés anyagi terheinek csökkentésére.
6-os, normális családban a házaspároknak ott van az Apple Payben minden kártya, nem pedig könyörögni kell a pénzért, mint valami alamizsnáért. :)
Félretenni ezt a pénzt hülyeség, olyan szinten inflálódik a forint, hogy semmit nem fog érni addigra, mire a gyerek elkölthetné.
Apple pay?
Csak a céges telefonom ájfon, de elég is belőle, sose kellene magáncélra.
Egyébként az is hülye, aki rábízza a Google-re/Apple-re a főkártyájának adatait. Virtuális kártyát oké mögé rakni, de azt meg nem érdemes túlságosan feltölteni.
Közgazdász IT-sként írom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!