Elfelejtettem bemenni a postára a családi pótlékért, jövő hónapban kétszerest kapok, vagy mit kell csinálni?
#7 Tudod általában az emberek dolgozni szoktak, nem vállalnak 0 bevételre gyereket és máris nem von semmit a bank,mivel a bevetel miatt 0Ft-os vagy legalábbis 100 Ft alatti számlavezetési díj van.
Azt írod nincs semmi anyagi problémád. De van, csak nem ismered fel, a családi pótlékon kívül egy filléred sincs, a férjed nélkül 1 hét alatt éhenhalnál.
Ja, és ha csak elszaladok valamiért a szomszéd utcába, akkor kártyával fizessek, vagy megtekintés után ott toporzékoljak a kapuban, amíg a férjem utal?
Vagy nálunk a városban gyakran még a nagy boltban sem működik a terminál...
11,nagyon buta vagy 🤣 nem fogok magyarázkodni, de nagyon rosszul látod a helyzetem. Nyilván 1 mondatból leszűrted az egész életemet. Aha. Mesélj még. - ne nekem, mert én nem vagyok rá kíváncsi, mesélj a gyerekednek egy esti mesét ennyi képzelőerővel, abban szuper vagy. Másban nem hiszem ilyen csőlátással.
Te amúgy miről beszélsz? Ráadásul hogyan kapcsolódik az okoskodásod a kérdésemhez? Honnan tudod mennyi pénze van közösben házasként? Lehet 100-szor nagyobb vagyonuk van, mint Neked. Eskü nem értem hogy szűrted le a kérdésemből, hogy valakinek adóssága van :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!