Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Jött ma már valakinek családi...

Jött ma már valakinek családi pótlék?

Figyelt kérdés
Mielőtt megköveznétek,nem reszketek érte,csak bankot váltottam,és nem tudom,hogy jó helyre jön-e az utalás már.Mák-nál nem tudta biztosra mondani a hölgy,hogy az új számlára érkezik-e már,a régi viszont megszűnt.Ha nem jó helyre érkezik, akkor mi fog történni?
2023. aug. 25. 08:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én is OTP-nél már megkaptam.
2023. aug. 25. 09:38
 12/21 anonim ***** válasza:
Azért nézz rá a netbankon, ha van, mert nekem pl még nem jött sms, hogy megkaptam, de már rajta van a számlán. Amikor reggel a boltban fizettem, már a megemelkedett egyenleget hozta...
2023. aug. 25. 09:39
 13/21 anonim ***** válasza:

Bankonként változó, hogy a megszűnés kérelmezése után hány napig fogadják még az utalásokat. Ennek a letelte után egy általad megadott számlára utalják tovább, ami az időszakban érkezett és zárják a számlát.

Ha már le van zárva, akkor megy vissza a pénz a kincstárnak, nem fogadja a bank.

2023. aug. 25. 09:41
 14/21 A kérdező kommentje:
Akkor van még remény,hogy mégis rendben lesz.😅A régi számlát 4-én megszüntettem,oda biztos hogy nem fog menni.Na majd meglátjuk.Most kicsit izgulok.Netbankon néztem,semmi nincs rajta.Sms-t én nem is kértem,mert felesleges,rajta a telefonon az app.
2023. aug. 25. 09:49
 15/21 anonim ***** válasza:
OTP-s vagyok, ma megkaptuk
2023. aug. 25. 10:03
 16/21 anonim ***** válasza:

A régi számlát 4-én megszüntettem,oda biztos hogy nem fog menni.N

Mint írták, van egy időszak, amíg nem zárják le és fogadják az érkező utalást.

2023. aug. 25. 10:10
 17/21 A kérdező kommentje:
Amúgy meg dejók ezek a karbantartások,meg úgy ez az egész digitális világ.Hála az égnek,tényleg nem azért várja az ember,mert nincs kenyér,de basszus van aki igen.Ezen kívül akkor lehet,hogy utalni se tudsz,vagy esetleg fizetni,merthát ki tudja akkor mire terjed ki a rendszer lassulás,vagy hiba.Nagyon régen a takarék szövetkezettel jártam úgy,hogy cikibenaradtam a boltban,mert kp nem volt nálam,a kártyán meg nem jelent meg valami rendszerhiba miatt az összeg.Tudtam,hogy van rajta pénz,még megtakarítás is volt rajta,de fizetni azt nem tudtam.Gyerek sír,én ott állok lefagyva,és nem tudok kifizetni egy sz@ros túrórudit,meg mittudom én miért mentünk be.Mögöttem zsörtölődnek.A boltban azt hiszik,hogy nincs pénzem,én nem értem az egészet.A vége az lett,hogy sztornóztatni kellett a vásárlást,be kellett menni a bankba,ott kp-ba kifizették amit kértem,meg közölték hogy technikai hiba miatt történt ami történt.Nemhogy elnézést nem kértek,még leb@sztak,hogy miért nem volt kp-m.🤣Szóval ezzel a lendülettel nyitottam máshol számlát,azt még megszüntettem.Nem a hiba miatt,az előfordul,csak azért,mert ez milyen már,hogy nekem okoznak problémát,és még én vagyok a hibás.Na azóta van mindig nálam valamennyi kp.Nade ezt csak úgy leírtam,ameddig várom,hogy csak a bank szívatja a népet,vagy tényleg hozom a formámat,és nem sikerült elintézni,hogy egy azonnali utalás jó helyre érkezzen az email világában 20 nap alatt.
2023. aug. 25. 10:12
 18/21 A kérdező kommentje:
16 hiába fogadja,ha azért is szaladgálnom kell.Nincs már netbanki jogodultságom oda,nem működik a régi kártyám,nem kapok értesítést.Új bankszámlaszámot nem adtam ott meg,nem tudják tovább utalni.Nem is volt meg akkor az új számla, megszüntetés után nyitottam.Úgyhogy már csak abban bízok,hogy csak később érkezik.Ha nem, akkor sincs nagy baj,csak akkor szaladgalhatok.Munkahelyen azért rákérdezek még mi van nekik most beírva,nehogy azzal járjak így,mert az nagyobb szívás lesz,ha nem jön a fizu.😅
2023. aug. 25. 10:16
 19/21 anonim ***** válasza:
18, nem kell, mert ha nem adsz meg a megszüntetéskor számlaszámot, lakcímre kiküldik.
2023. aug. 25. 10:18
 20/21 A kérdező kommentje:
Oh,az jó akkor,bár ugye akkor is szívás,mert rá kell kérdezni,hogy a következő jó helyre jön,-e,meg ugye addig napok telnek el.
2023. aug. 25. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!