Mi ma sem kaptunk szja vissza térítést, meddig utalják?
Figyelt kérdés
Minden ismerősömnek kiutaltak ma, de mi nem kaptunk, pedig levelet küldtek, hogy jogosultak vagyunk rá.2022. febr. 11. 17:47
11/26 anonim válasza:
ha hiba van, akkor az nyilván a határidő lejárta után is kiderül.
12/26 anonim válasza:
Örülök, hogy te sosem izgulsz semmi olyanban sem, ami fontos lenne neked. :)
Meghát minek izgulni egy fontos orvosi diagnózis előtt is... ha rákos az ember úgysincs mit tenni, nem?
13/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, annak, aki normálisan válaszolt. Nem ezen múlik szerencsére, csak érdeklődtem.
2022. febr. 11. 21:03
14/26 anonim válasza:
Ilyenkor azért örülök, hogy nem kapok vissza semmit, annyira szar a fizetésem, hogy pont ki tudom használni a 3 gyerek utáni adókedvezményt. Egy fillérrel sem kapok többet sajnos. Van ez így. Párom már megkapta.
15/26 anonim válasza:
És ha valaki nem kapja meg, vagy kevesebbet kap? Jövőhéten beballag a NAV-hoz és megkérdezi mi történt, hogyan lehet korrigálni. Azért egy kiutalást, ami minden bizonnyal nem váltja meg senkinél a világot (ráadásul utána lehet járni mi ment félre) és egy megmásíthatatlan súlyos betegség diagnózisát ne keverjük már össze.
16/26 anonim válasza:
És ha valakinek ettől nyugtalan lenne a hétvégéje, de itt ez az oldal ami tulajdonképpen ERRE VAN, és 2-3 válasz megnyugtatja, hogy egyelőre ők sem kapták meg, az neked miért fáj???
17/26 anonim válasza:
Ez a hasonlat nagyon nem jött össze.
Nem azt mondom h nem számít mindenkinek ez a pár(száz) ezer forint a családi kasszába. de így pörögni rajta hetek óta, már nagyon szánalmas.
Sokan nem kaptuk még meg. És?
Majd küldik!
Ha a határidő lejárt és nem jött meg, akkor lehet indulni tovább. De akkor sem a gyk válaszolói fognak segíteni.
Remélem tisztában vagy(tok) a HATÁRIDŐ fogalmával
18/26 anonim válasza:
Én megkaptam tegnap, férjem nem.
Hétfőn talán jön.
19/26 anonim válasza:
Nekem pl nem oszt nem szoroz sokat ez az 1.6 millió, nem azért várom, most kaptunk 7 számjegyű fizetést csütörtökön, most kaptam 2 millió jutalmat 3 hete, nem kenyérre kell, de idegesít azért hogy én megkaptam a férjem nem, mert ő nyilatkozott én nem, és nem tudom megkapták e egyáltalán a számlaszámát, akkor leszek nyugodt, ha itt lesz az ő 809 ezre is.
20/26 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért éri meg ezen idegeskedni? Ha valaki egész hétvégén rágja a körmét, előbb megérkezik a pénz? Főleg az utolsó körülményei mellett. Ha véletlen nem jön meg sem dől össze a világ, utána kell járni mi történt és legrosszabb esetben adóbevallásnál korrigálni. Attól, hogy mindennap hat ilyen "remegő" kérdést feltesz valaki, a határidő nem változik, teljesen felesleges addig ezen izgulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!