Mi ma sem kaptunk szja vissza térítést, meddig utalják?
Nem kell aggódni. Mi sem kaptuk meg a férjemmel és több kollégám sem. Volt, ahol az egyik fél megkapta, a másik még nem és ugyanarra a számlára.
Feltorlódtak az utalások a bankoknál.
Kb már a csapból is ez folyik.
Hol élsz te, szatyorban?!
Imádom h az ilyen észlények miatt (mert az e-bankon ülnek és nyomják a frissítést h " meggyütt e a píz") Nem tudtam az új kártyámat aktiválni, mert lefagy, vagy be se lép.
Agymenés.... Alig várom h mindenki megkapja már akinek jár, es ne ezzel legyen tele az fb meg a gyk, meg minden is
4!
Ugyan ez.
Reggel 8tól 14óraig próbalkoztam belepni a bankomba, hogy egy nyamvadt utalást végre tudjak hajtani (ami amúgy s.o.s. lett volna).
De vagy kidobott a rendszer, vagy alapból hibaüzenetet írt.
Elhiszem hogy örül mindenki, mint majom a farkának, de igen. Ez a bank lefagyasztás, mert mindenki lesegeti a számlát, na ez mar szánalmas.
Mondjuk úgy kéne gyereket vállalni, hogy ne ezen remegjetek, hogy mikor érkezik már.
Szánalmas :(
Nálunk is a páronak megérkezett, nekem nem. Neki igényelni kellett, nekem nem, mert én kapom a cspt.
Amúgy én is nagyon várom, mert jó lenne látni az egyenleget ezzel a plusz összeggel, ami így egész helyeske lenne.
Mi múlik ezen a pár napon, komolyan? Meg fogja kapni mindenki, nyugalom. Annyira unalmas már.
De hogy válaszoljak is. Én ma este kaptam meg az összeget. A férjem még nem kapta meg. Majd megérkezik az is.
Senkinek nem ezen a pár napon múlik... Gondolom annyi az egész, hogy aggódnak, hogy mi van, ha vahon hiba történt és nem kapják meg. Ha utánaolvastok, rengetek hibázás történt, nagyon sokan jóval kevesebb összeget kaptak tévesen. (Nem csoda, rengetek munka volt ez.)
Egyébként én megkaptam, a férjem nem. Nyugi, hétfőn megjön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!