Felülvizsgálatnál, ha a levélben amiben küldöm az ügyiratszám, ha 1-el elér az mekkora probléma? Ugyanaz az osztály kapná meg, mint a helyes számmal. A többi lent.
Két dokumentumot kaptam a kormányhivataltól és én nem a végzését írtam rá. Annyi a különbség, hogy a 2022 előtt 4 helyett 3 van.
Tájékoztassam őket erről emailben vagy ennyitől még azok kapják meg a dokumentumot akiknek kell? Mindkettő CST-ről jött tehát a családtámogatási osztály kapná meg.
És mi van a 3, illetve 4 ELŐTT? Nagy valószínűséggel itt a 3 és a 4 az nem ügyiratszám, hanem a kiküldött dokumentum alszáma.
Nálunk pl. így néz ki egy ügyiratszám: aa/11111-1/2022. A betűjel általában a hivatalra jellemző azonosító, aztán jön az ügyiratszám, kötőjellel az aktuális dokumentum alszáma /az évszám.
Köszi. :) Gondoltam írok nekik mailt de elvileg tudják hova megy meg a végzést is elküldtem kinyomtatva.
Mindent online küldtek amúgy el és nem küldtek postán semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!