Mire költitek a családi pótlékot?
Jesszus.
Tényleg van aki nem fogta fel h a kérdés arról szól h elköltöd e? (kajára, rezsire stb)
Vagy azt az összeget félre tudod e tenni számára (megtakarításként)?
Én is megtakarításba utalom át mindenkinek a nevérenyitott számlára. (3 gyerekünk van)
Tehát megkapom a 48ezret, majd 10én a gyedet és másnap utalok.
Jelenleg a 63ezret (mivel infláció követős a számla így már többet mint amivel indítottuk
31
Én nem tartom számon
Teszünk byilván félre
Erre arra
Nyugdíjra stb
De konkrétan így, hogy ez a gyerekeké nem.
Hiszen minden az ő érdekük is.
Nem utolsó sorban azzal az összeggel kitörölhetik majd 15 év múlva.
Mondanám, hogy nem szorulunk rá, de nyilván azért is tartunk ott, ahol, mert mindig odafigyeltünk a pénzügyeinkre, így mindig minden forint szàmít.
Engem megdöbbentett az is, hogy vannak akik ennyire konkrétan a csp-vel számolnak és megy a gyereknek csak úgy külön…
Valahogy simán bevételként tekintek rá, amivel lehet gazdálkodni, akkor is ha a sokszorosa megmarad a megtakarítások mellett is.
Bankszámlára utalódik. Így a közös számlán van úgy mond. Mi feléljük gyakorlatilag. Pláne ilyen árak mellett 3 gyereknél. Főleg ebben a pandémiás időszakban. Valamelyikünknek felváltva táppénzre kell jönni ha baj van bölcsi ovi suli covid egyéb miatt. Szabadság az mára már elfogyott.
Benyeli a rezsi, megélhetés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!