Figyelembe veszik a bölcsiben, ha a gyerek nem bírja a popsitörlőt?
Születése óta vörös, kiütéses lesz a kisfiam feneke a popsitörlőtől, kipróbáltam többet is.
Itthon sima vizes vattával törlöm a fenekét, azóta soha nem is lett piros, most 2 éves.
Egy hónap múlva kezdi a bölcsit, ott kérhetem, hogy vattát használjanak?
Van ahol nyitottak még a mosható pelusra is, ott ez se lenne akadály.
Máshol meg letojják.
A bölcsit kérdezd meg, mert mindegyik más!
Nálunk például bekérik a Popsi krémet is, pedig használni nem szeretik használni, a legtöbb anyuka is mondja, hogy legyenek kedvesek ne használják. Szóval nevelő és bölcsi függő.
Én azt tapasztaltam, hogy ilyen dolgokban figyelembe veszik, mit kér a szülő, hiszen nekik sem jó, ha ki van csípve a gyerek feneke, és emiatt nyűgös. A nagyfiam bölcsijében amúgy se nagyon használtak popsitörlőt, bár kellett bevinni, de kb 3 hónapra elég volt egy csomag. Vizes textilpelussal törölték a feneküket mindig.
A kicsinél törlőt használnak, de ha kérném, hogy ne, biztosan találnának rá megoldást, más dologban volt már extra kérésünk, és gond nélkül teljesítették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!